The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-04.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, 4:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, όπως, ίσως, σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρική κατηγορία, υπάρχουν αρκετοί εκπρόσωποι της πρωτεύουσας. Υπάρχουν λοιπόν αρκετές συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων του Λονδίνου. Δεν είναι όλοι τόσο σοβαρά όσο τα ντέρμπι της Άρσεναλ και της Τότεναμ. Όμως το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Κρίσταλ Πάλας έχει τη δική του ίντριγκα. Τι αξίζει η προπονητική μονομαχία ανάμεσα στον έμπειρο Μόγιες και τον αρχάριο, κατά γενική ομολογία, Πάτρικ Βιέιρα – ποιος θα την κερδίσει; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει γράψει τη δική του εκδοχή για την πρόβλεψη αυτού του αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2022.

Η Γουέστ Χαμ είναι πιο αδύναμη από το αναμενόμενο αυτή τη σεζόν

Τα «Σφυριά» υπό τον David Moyes εντελώς απροσδόκητα κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς. Πάλεψαν ακόμη και για την 4η θέση, διεκδικώντας το Champions League, ωστόσο, δεν άντεξαν. Η ομάδα έφτασε επίσης δύο φορές στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και, φυσικά, κάτι παρόμοιο αναμενόταν ακόμα και τώρα, δεν ήταν τυχαίο που το καλοκαίρι ξόδεψαν δεκάδες εκατομμύρια σε αστέρια του επιπέδου Skamakki και Lucas Paqueta. Φαίνεται ότι τον Οκτώβριο, μετά από ένα ανεπιτυχές ξεκίνημα, τα «Σφυριά» μπόρεσαν να κάνουν μια καλή κίνηση, χάνοντας μόνο 1 αγώνα στους 5 (δε το άξιζαν, 0-1 με τη Λίβερπουλ), αλλά κέρδισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0.

Η Κρίσταλ Πάλας μπόρεσε σταδιακά να επανέλθει σε φόρμα

Οι Glaziers αποφάσισαν να ανανεώσουν το έργο το 2021. Άλλαξαν το βετεράνο προπονητή, Roy Hodgson, στον Πάτρικ Βιέιρα. Και αυτό έφερε κάποια πρόοδο τόσο στο παιχνίδι όσο και στα αποτελέσματα, φυσικά, ένα τέτοιο «πείραμα» συνεχίστηκε. Το νέο ξεκίνημα δεν ήταν το πιο σίγουρο, η ομάδα του Λονδίνου κέρδισε μόνο 1 αγώνα από τους πρώτους 7, με την Άστον Βίλα σε κρίση. Και μόνο τον Οκτώβριο τελικά βρήκα το παιχνίδι τους. Με μια επιφύλαξη: η ομάδα παίζει περίφημα στο Selhurst Park, όπου έχει κερδίσει σταθερά και τους 3 τελευταίους αντιπάλους, Λιντς, Γουλβς και Σαουθάμπτον. Ταυτόχρονα, όμως, δεν έχει καταφέρει να νικήσει εκτός έδρας, αν και με 3 ισοπαλίες τη φετινή σεζόν, σημειώθηκε μόλις μερικές ήττες εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στη σειρά το 2019. Μετά όμως η Γουέστ Χαμ τα πήγαινε καλύτερα. Είναι αξιοπερίεργο ότι τα «Σφυριά» περιορίστηκαν σε ισοπαλίες εντός έδρας, αλλά κέρδισαν εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και η Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν και θα παλέψουν για τη νίκη. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα «και οι δύο ομάδες να σκοράρουν» με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *