The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρόμιτς εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестБромвич-ШеффилдЮнайтед-11.08

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Πρώτος γύρος

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

The Hawthorns

Στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, οι εκπρόσωποι του Τσάμπιονσιπ – Γουέστ Μπρόμιτς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Γουέστ Μπρόμιτς

Η Γουέστ Μπρόμιτς είχε καλή εμφάνιση στην προετοιμασία, έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι αναμετρήσεις – 0:2 από τον Στίβενιτζ. Ενώ σε δύο αρχικούς γύρους του Τσάμπιονσιπ τα «κοτσύφια» σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με Μίντλεσμπρο και Γουότφορντ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε 0:1 από τη Γουότφορντ και κέρδισε με 2:0 τη Μίλγουολ. Να σας υπενθυμίσω ότι στην προηγούμενη αγωνιστική, οι Blades τερμάτισαν στην πρώτη 6άδα, αλλά η Νότιγχαμ τους εμπόδισε να φτάσουν στην Premier League – 1:2 και 2:2.

Πρόβλεψη

Οι αγώνες στους οποίους συμμετέχουν και οι δύο ομάδες είναι σπάνια θεαματικοί και πλούσιοι σε γκολ. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει δραματικά η κατάσταση στη μάχη του κυπέλλου, όπου το αποτέλεσμα είναι πάνω από όλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *