The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Шальке-28.11b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Mönchengladbach. Στάδιο Borussia-Park

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο 9ος γύρος της Μπουντεσλίγκα, όπου θα παίξουν η Γλάντμπαχ και η Σάλκε.

Γλάντμπαχ

Η Γλάντμπαχ δυσκολεύεται να συνδυάσει τις επιδόσεις του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε η τρέχουσα έβδομη θέση με 12 βαθμούς και 13:13 στατιστικά γκολ φαίνεται περισσότερο από λογική. Τις τελευταίες εβδομάδες τα «μουλάρια» νίκησαν την Μάιντς 3:2 και την ΡΜ Λειψίας 1:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Βόλφσμπουργκ και 1:1 με την Άουγκσμπουργκ, χάνοντας 3:4 από τη Λεβερκούζεν.

Σάλκε

Ενώ η Σάλκε βρίσκεται ακόμη σε τρομερή κρίση. Ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους της χώρας βρίσκεται τώρα στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα πρωταθλήματος με τρεις βαθμούς σε μια τρομερή διαφορά τερμάτων 5:24. Πριν από λίγο καιρό οι βασιλικοί μπλε έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Ούνιον Βερολίνου, 1:1 με τη Στουτγκάρδη και 2:2 με την Μάιντς και αποδείχθηκαν επίσης πιο αδύναμοι από την Ντόρτμουντ (0:3) και τη Βόλφσμπουργκ (0:2).

Πρόβλεψη

Στην έδρα της η Γλάντμπαχ συχνά αποτυγχάνει. Αλλά σε μονομαχία εναντίον τέτοιας Σάλκε, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα θεωρούσε αποτυχία. Γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι δεν θα προκληθεί αίσθηση εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γλάντμπαχ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *