The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Χέρτα Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

gladbach

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Borussia-Park

Στη Γερμανία είναι πιθανό να τελειώσει η σεζόν τον Ιούνιο, αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος γύρος. Μια από τις τελευταίες ίντριγκες,  αγώνας για την τελευταία θέση στο Champions League, εξαρτάται από το παιχνίδι στο Μενχενγκλάντμπαχ, όπου η Γκλάντμπαχ θα παίξει εναντίον της Χέρτα Βερολίνου. Μήπως οι γηπεδούχοι θα επιτρέψουν θανατηφόρα αποτυχία; Μοιραζόμαστε την ξεχωριστή πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 27 Ιουνίου 2020.

Η Γκλάντμπαχ περίμενε την αστοχία του αντιπάλου

Τα «μουλάρια» πριν από μια εβδομάδα κιόλας ήταν πέμπτα, δηλαδή, περιττά στη διεκδίκηση θέσης του Champions League. Αλλά στον προηγούμενο γύρο η Λεβερκούζεν κατάφερε να χάσει. Και οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε δεν απάντησαν σε αυτό με την «ευγένεια» τους και χωρίς κανένα πρόβλημα νίκησαν τη χειρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, Πάντερμπορν, εκτός έδρας. Τώρα η Γκλάντμπαχ προηγείται με 2 βαθμούς. Δεδομένου ότι η διαφορά τερμάτων είναι αισθητά καλύτερη, το 99 τοις εκατό το Σάββατο θα είναι αρκετή και η ισοπαλία έτσι ώστε το Champions League να επιστρέψει στο Μενχενγκλάντμπαχ. Αλλά τι θα κάνει τώρα το προπονητικό επιτελείο; Θα εγκαταλείψει το συνηθισμένο του στυλ για να παίζει πιο αξιόπιστα στο δικό του μισό; Ή θα τηρήσει τις παραδοσιακές τακτικές με πίεση;

Η Χέρτα θα μπορούσε να είναι καθοριστικός παράγοντας στον αγώνα για το Champions League

Η «Γηραιά Κυρίαά» έδωσε χαρά στην Γκλάντμπαχ κερδίζοντας τη Λεβερκούζεν πριν από μια εβδομάδα. Δεν περίμεναν κάτι τέτοιο από την ομάδα από το Βερολίνο, πριν από αυτό είχε βγάλει μια σειρά από 3 ήττες στη σειρά. Αλλά ο Μπρούνου Λαμπάντια μπόρεσε να προετοιμάσει τους παίκτες του για τις «ασπιρίνες», τις οποίες κάποτε προπονούσε (όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα και ανεπιτυχώς). Ο Lukebakio πρώτα, στα μέσα του 1ου ημιχρόνου, βοήθησε τον Kunye, και στη συνέχεια στο 54ο λεπτό πήρε κυριολεκτικά την μπάλα από τα πόδια από τον Πεντέκ που νίκησε τον αμυντικό και τον τερματοφύλακα. Μήπως θα είναι εξίσου σοβαρή η Χέρτα στον τελευταίο γύρο που θα παίξει; Η ομάδα του Βερολίνου δεν έχει τίποτε να αγωνιστεί στο τουρνουά. Τώρα κλείνει την πρώτη δεκάδα και σίγουρα, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, δεν θα ανέβει πάνω από την 9η και δεν θα πέσει κάτω από τη 12η θέση στην τελική κατάταξη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χέρτα έχει να χάσει σε τρεις προσωπικούς αγώνες του πρωταθλήματος στη σειρά και έχει διαφορά τερμάτων 7:2 σε αυτούς. Βέβαια πέρυσι η Γκλάντμπαχ κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο στο Γερμανικό Κύπελλο και πριν από τα Χριστούγεννα σημειώθηκε μηδενική ισοπαλία στην πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια είναι απίθανο να σκεφτεί ότι αξίζει να υπερασπιστεί την ισοπαλία. Το πιο πιθανό, τα «μουλάρια» θα προσπαθήσουν να λύσουν όλες τις εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατό, με «επίθεση ιππικού». Σας προτείνουμε να κοιτάξετε την επιλογή στοιχήματος στη νίκη των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο και τον αγώνα (απόδοση – 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *