The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκιμαράες εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гимарайнш-Спортинг-04.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, 11:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Dom Afonso Henriques

Στις 4 Ιουνίου το Πορτογαλικό Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει τρεις αγώνες του 25ου γύρου. Σε έναν από αυτούς η Γκιμαράες θα φιλοξενήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο γήπεδο του. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν τη δωρεάν πρόβλεψη με ελκυστικές αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι.

Η Γκιμαράες θέλει να πάει ξανά στα Eurocups

Τα τελευταία 5 χρόνια η Γκιμαράες έφτασε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο τρεις φορές, τώρα η ομάδα επικεντρώνεται συνεχώς στο να φτάσει στις πέντε πρώτες. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος βρέθηκε μπήκε κιόλας στον όμιλο του Europa League, όπου οι αντίπαλοι ήταν πολύ ισχυροί «κατακτητές», στο τέλος πήρε την τελευταία θέση, αλλά φαινόταν αρκετά άξιος. Τώρα ο σύλλογος καταλαμβάνει την υψηλή έκτη θέση στο πρωτάθλημα, η δοαφορά από τις πρώτες τέσσερις είναι 5 βαθμοί. Πριν την καραντίνα οι παίκτες της Γκιμαράες είχαν τρομερό σερί τριών νικών. Ας δούμε αν οι παίκτες διατήρησαν τη νικηφόρα διάθεσή τους.

Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μένει να αγωνιστεί για τις τρεις πρώτες

Στην Πορτογαλία και πέραν αυτής γνωρίζουν καλά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η ομάδα συμμετέχει τακτικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτή τη σεζόν του Europa League η ομάδα προκρίθηκε από τον όμιλο, αλλά ήδη στους 32 έχασε από την Τούρκη Μπασακσεχίρ, κερδίζοντας εντός έδρας 3:1 και χάνοντας 4:1 εκτός έδρας στην παράταση. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι η τέταρτη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα και η Πόρτο έχουν φύγει μακριά σε μεγάλο περιθώριο, ο σύλλογος μπορεί να αγωνιστεί για την τρίτη θέση το μέγιστο με την Μπράγα, η διαφορά πίσω από τον αντίπαλο αποτελεί 4 βαθμούς. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα έχει χάσει πολλούς προαιρετικούς πόντους αυτή τη σεζόν και δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της πέσει πιο κάτω από την τέταρτη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η Γκιμαράες είναι ένας πολύ άβολος αντίπαλος για τη Λισαβόνα. Ο αγώνας του πρώτου γύρου κερδήθηκε εντός έδρας από «λευκό-πράσινους με σκορ 3:1. Εκτός έδρας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε την Γκιμαράες μόνο μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Δεν καταλαβαίνουμε καθόλου τις αποδόσεις για τον επερχόμενο αγώνα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας ισχυρότερος σύλλογος, ενώ η Γκιμαράες παίζει εντός έδρας χωρίς θεατές, οι παίκτες της Λισαβόνας θα έπρεπε να ήταν φαβορί. Στην πραγματικότητα, οι γηπεδούχοι έχουν λίγο περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Από μια τέτοια κατάσταση πρέπει να ωφεληθείτε οπωσδήποτε, η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουιμάρα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι η νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,13.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *