The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Сассуоло-15.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Ένα από τα κύρια γεγονότα αυτής της εβδομάδας ήταν η έναρξη του νέου ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 1ος γύρος της Serie A ξεκινά το Σάββατο, αλλά οι διοργανωτές σχεδίασαν την αγωνιστική ημέρα έτσι ώστε όλα να τελειώσουν μόνο το απόγευμα της Δευτέρας. Τελευταίος θα παίξει ένας τόσο δημοφιλής σύλλογος όπως η Γιουβέντους. Θα φιλοξενήσει τη Σασουόλο στο Τορίνο. Θα ξεκινήσουν με νίκη οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν δημιουργήσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 15 Αυγούστου 2022.

Η Γιουβέντους κυρίως απογοήτευε την περασμένη σεζόν

Η «Γηραιά Κυρία» αντιλήφθηκε ως αποτυχία την 4η θέση στην κλήρωση του 2020/2021, κάτι που ήταν φυσικό: ένα δύσκολο τελείωμα στην τετράδα των ηγετών μετά τη συνεχή κατάκτηση του Scudetto. Αντέδρασαν με περίεργο τρόπο σε αυτό: άφησαν τον Ρονάλντο και επέστρεψαν τον Αλέγκρι στη θέση του προπονητή. Αλλά ως αποτέλεσμα, αντί για την αναμενόμενη, δραματική πρόοδο, οι Bianconeri στην ουσία παραμένουν στάσιμοι. Και πάλι τερματίζοντας στην 4η θέση της Serie A, ωστόσο, όχι τόσο νευρικά. Αλλά την ίδια στιγμή, ο γίγαντας έχασε και το Σούπερ Καπ και τον τελικό του κυπέλλου (και τις δύο φορές από την Ίντερ), και στο Champions League οι Ιταλοί έχασαν από τη μέτρια Βιγιαρεάλ. Ας δούμε τι θα γίνει τώρα, χωρίς Κιελίνι και Ντε Λιχτ, Μπερναρντέσκι και Ράμσεϊ, και το πιο σημαντικό – χωρίς τον Ντιμπάλα και πιθανώς τον Μοράτα. Αντίθετα, αγόρασαν τους Μπρέμερ, Καμπιάσο, Πογκμπά και Ντι Μαρία.

Η Σασουόλο θα προσπαθήσει να βελτιωθεί αυτή τη σεζόν

Οι «μαυροπράσινοι» πριν από ένα χρόνο άφησαν τον Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι να φύγει στη Σαχτάρ Ντονέτσκ, με τον οποίο κατέκτησαν την 8η θέση δύο συνεχόμενες φορές. Και ταυτόχρονα πούλησαν έναν αριθμό κορυφαίων παικτών. Σε τέτοιες συνθήκες, ο νέος τεχνικός, Αλέσσιο Ντιονίζι, τα πήγε καλά. Ναι, η ομάδα βυθίστηκε, αλλά όχι πολύ, μόνο στην 11η θέση. Τώρα η κατάσταση είναι αρκετά συνηθισμένη: υπάρχουν και πάλι πολλοί παίκτες που έχουν φύγει, συμπεριλαμβανομένου του Scamakka, ο οποίος έφυγε στη Γουέστ Χαμ για πολύ καλά χρήματα. Πήραν ένα σωρό νεοφερμένους, με επικεφαλής τον επιθετικό Augustin Alvarez από την Peñarol και τον μέσο Torstvedt από την Γκενκ. Μένει μόνο και πάλι να μην κάνουν λάθος αυτοί που επιλέγουν και να βρουν νέα μελλοντικά αστέρια.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν τα πάει και τόσο καλά η Γιουβέντους σε αυτή την αναμέτρηση. Την περασμένη σεζόν η Σασουόλο, ήδη υπό τον Αλέσσιο Ντιονίζι, κέρδισε εντός έδρας. Βέβαια μετά από αυτό, η «Γηραιά κυρία» κέρδισε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους εντός έδρας θεωρείται το φαβορί. Αλλά μπορεί να μην της είναι τόσο εύκολο να νικήσει το συγκεκριμένο αντίπαλο. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Σασουόλο με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *