The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Наполи-07.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

7 Απριλίου θα είναι ενδιαφέρον για τους φίλαθλους του ποδοσφαίρου όχι μόνο λόγω των αγώνων του Champions League, καθώς θα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια στα πρωταθλήματα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γιουβέντους – Νάπολι, αυτός είναι ο αγώνας που αναβλήθηκε μερικές φορές και οι Ναπολιτάνοι αρχικά πιστώθηκαν με ήττα, ο σύλλογος κέρδισε την έφεση, οπότε ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί.

Άτυχη εποχή για κατοίκους τους Τορίνιους

Η Γιουβέντους είχε συνηθίσει να κερδίζει το εθνικό πρωτάθλημα, αλλά οι οπαδοί ήθελαν ένα Champions League. Το μέγιστο για του Τορίνιους φέτος είναι το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά ακόμη και εκεί πρέπει να νικήσουν την Αταλάντα στον τελικό. Ο Ρονάλντο και η παρέα του αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας στους 16 από την Πόρτο. Και στο πρωτάθλημα η Γιούβε μοιράζεται μόνο την τέταρτη θέση με τους Ναπολιτάνους. Δεν έχει νόημα να ονειρεύονται το «scudetto», η κορυφαία Ίντερ απέχει 12 βαθμούς. Η ομάδα έχει γενικώς προβλήματα στην επίτευξη αποτελεσμάτων, στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από το Τορίνο 2:2 και πριν από αυτό έχασε από την Μπενεβέντο 0:1. Το ντεμπούτο του Andrea Pirlo ως προπονητής απέτυχε, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτός.

Οι Ναπολιτάνοι έχουν ωραίο σερί

Η Νάπολι δεν εντυπωσίασε με υψηλή σταθερότητα αυτή τη σεζόν, αλλά έχει την ευκαιρία να επιτύχει τον κύριο στόχο, να τερματίσει στο πρώτο κουαρτέτο. Η ομάδα έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Οι Ναπολιτάνοι αποκλείστηκαν από το Europa League, χάνοντας από τη Γρανάδα. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα δεν πάνε τόσο άσχημα, αλλά μη πρόκριση στο Champions League μπορεί να μην συγχωρεθεί στον Γκάτουσο. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κέρδισε μια σκληρή νίκη επί το αουτσάιντερ την Κροτόνε 4:3.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν, η μάχη για το ιταλικό σούπερ κύπελλο κέρδισε η Γιουβέντους – 2:0. Αλλά στο πρωτάθλημα, οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν εντός έδρας 1:0, αν και ο Τορίνιοι φαινόταν σαφώς καλύτεροι και δεν άξιζαν ήττα.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται όχι μόνο βασικοί αντίπαλοι, αλλά και γείτονες στην κατάταξη. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τους δύο προπονητές, οι οποίοι μπορεί να μην είναι σε θέση να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επιλογή στην επερχόμενη μάχη είναι να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *