The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Milan-31.03 (1)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Allianz, Τορίνο

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, 9:45 μ. μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους Τορίνο και Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, διεξάγουν επίμονο αγώνα με τη Νάπολι για το Scudetto. Αλλά και η Μίλαν δεν πρέπει να υποτιμηθεί, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι με τον Gennaro Gattuso σημείωσαν καλή φόρμα, δείχνουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Ηγέτης

Μετά από 20 γύρους στο ιταλικό πρωτάθλημα η Γιουβέντους Τορίνο κατάφερε να σκοράρει 75 βαθμούς, που είναι δύο βαθμοί περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Νάπολι. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Σέριε Α΄ Ιταλίας οι “ζέβρες” ποτέ δεν έχασαν, τέσσερις φορές κέρδισαν με μία ισοπαλία, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα του Massimo Allegri δεν έχασε ούτε ένα γκολ στην εστία της. Συνολικά, εντός έδρας η Γιουβέντους έπαιξε 14 αγώνες, στους οποίους είναι δώδεκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ο αγώνας για το Champions League

Η Μίλαν έχει επίσης εξαιρετικές στατιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι “κόκκινο-μαύροι” μόνο κέρδιζαν, και οι ηττημένες ομάδες ήταν: ΣΠΑΛ, Σαμπτόρια, Ρόμα, Τζένοα και Κιέβο. Συνολικά στο ενεργητικό των “διάβολων” υπάρχουν 50 βαθμοί, η διαφορά από την Ίντερ και TOP-4 είναι μόνο πέντε μονάδες, που δεν είναι και τόσο πολύ, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 αγώνες μπροστά.

Πρόβλεψη

Για τη Γιουβέντους είναι σημαντικό να κερδίσει το επόμενο Σάββατο, έτσι ώστε από τους Τουρίνιους πρέπει να περιμένουμε τη μέγιστη συγκέντρωση και δραστηριότητα. Η Μίλαν μας εκπλήσσει με τον καλό τρόπο, αλλά οι “κόκκινο-μαύροι” ακόμα είναι σημαντικά κατώτεροι στην κατηγορία από την σημερινή πρωταθλήτρια της Ιταλίας, έτσι στο επόμενο παιχνίδι το καλύτερο στοίχημα είναι οι γηπεδούχοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *