The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Интер-15.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Ο προτελευταίος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει μια σειρά από κορυφαίες αναμετρήσεις. Προσφέρουμε μια αιτιολογημένη πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Ίντερ. Ποίος θα κερδίσει τη μάχη των Ιταλών τιτάνων.

Η Γιούβε είναι στο χείλος του γκρεμού

Η Γιουβέντους είχε μια πολύ κακή σεζόν, η ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν κατάφερε να κερδίσει τη Σέριε Α. Επιπλέον, η απόδοση στο Champions League αποδείχθηκε αδύναμη. Ακόμα κι αν οι Τορίνιοι κερδίσουν το Ιταλικό Κύπελλο, θα είναι αδύναμη αποζημίωση. Στο πρωτάθλημα ο Ρονάλντο και η παρέα βρίσκονται στην πέμπτη θέση, η διαφορά από την επιθυμητή τετράδα αποτελεί μόνο ένα βαθμό. Οι Τορίνιοι κατάφεραν να νικήσουν την Σασουόλο στον τελευταίο γύρο με σκορ 3:1. Η Γιούβε δεν μπορεί να την γλυτώσει, ωστόσο, εάν μείνει χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι σκέτη καταστροφή για την ομάδα. Στην επικείμενη μάχη ο Andrea Pirlo θα μπορεί να βασιστεί σε όλους τους παίκτες, δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού.

Η Ίντερ απολαμβάνει το τίτλο στο πρωτάθλημα

Οι «μπλε-μαύροι» είναι σίγουρα πανευτυχείς να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα, το οποίο σίγουρα έχουν κερδίσει. Ακόμα και στον τελευταίο γύρο η Ίντερ δεν χρειαζόταν νίκη, αλλά οι παίκτες δεν χαλάρωσαν, νικώντας τη Ρόμα με σκορ 3:1. Η ομάδα είναι σε άριστη κατάσταση και έχει να χάσει σε 17 συνεχόμενες συναντήσεις. Η επερχόμενη μάχη θα είναι σημαντική για τον προπονητή Antonio Conte, ο οποίος κάποτε ήταν ο αρχηγός της Γιουβέντους, και αργότερα προπονητής των Τορίνιων. Τρεις παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συναντήθηκαν τρεις φορές αυτή τη σεζόν, στο πρωτάθλημα επικράτησε η Ίντερ με σκορ 2:0. Ο Τορίνιοι κατάφερε να εκδικηθούν στους ημιτελικούς του Ιταλικού Κυπέλλου, νίκη εκτός έδρας με σκορ 2:1 και λευκή ισοπαλία εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ανεξάρτητα από το επίπεδο κινήτρων, οι αντίπαλοι θα παίξουν για να κερδίσουν, επειδή η συνάντηση είναι σημαντική. Η Γιουβέντους θεωρείται μικρό φαβορί, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Τορίνιοι χρειάζονται πιο πολύ αυτή τη νίκη. Εδώ θεωρούμε το στοίχημα για την ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν είναι πολλά υποσχόμενο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: Και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *