The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γεωργία εναντίον Ελλάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Греция

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Β – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Adjarabet Arena

Το Σάββατο ο αγώνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξανάρχισε στην Ευρώπη την Παρασκευή, θα συνεχιστεί σε άλλους μισούς ομίλους. Οι ομάδες του Ομίλου Β, εθνική Γεωργίας και θα φιλοξενεί την Ελλάδα. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να βάλουν τρικλοποδιά στους Έλληνες;

Η Γεωργία έκανε θόρυβο, αλλά έχασε τις πιθανότητες επιτυχίας

Οι «Σταυροφόροι» σε αυτά τα προκριματικά βασίστηκαν σε έναν νέο ξένο προπονητή. Αυτή τη φορά ήταν ο Γουίλι Σανιόλ, ένας Γάλλος, τον οποίον θυμούνται ως δυνατό μπακ που έπαιξε για την εθνική του ομάδα και την Μπάγερν Μονάχου. Έχει επίσης εμπειρία προπονητή, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πραγματικά ελπιδοφόροι τεχνικοί δεν μετακινούνται από τη Δυτική Ευρώπη στην Τιφλίδα… Ωστόσο, υπό αυτόν, οι Γεωργιανοί άρχισαν να παίζουν καλά, λαμπρά, ο Khvicha τράβηξε κιόλας την προσοχή των κορυφαίων κλαμπ τον Μάρτιο. Το πρόβλημα είναι ότι η κλάση των Καυκάσιων αρκεί μόνο για να σημειώσουν μερικές φορές ισοπαλία με τους Έλληνες και τους Κοσοβάρους, απέναντι στους Σουηδούς και τους Ισπανούς δεν έχουν καμία πιθανότητα.

Η Ελλάδα μέχρι στιγμής υστερεί σημαντικά

Οι Έλληνες ήταν σχετικά πρόσφατα ακόμη και πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν όμως μια αίσθηση εφάπαξ στο επίπεδο του «χρυσού» της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το πιο σημαντικό, είχαν την ιδιότητα ενός ισχυρού μεσαίου παίκτη, που έδειχνε βαρετό ποδόσφαιρο, αλλά επιτύχαινε σταθερότητα με τη μορφή τακτικών εμφανίσεων σε Euro και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Αποκοπή» έγινε μετά το 2014, δεν καταφέρνανε να περάσουν καν στα ηπειρωτικά τουρνουά, αν και ο ανταγωνισμός εκεί είναι χαμηλότερος εκεί. Υπό τον τρέχοντα προπονητή, τον Ολλανδό Τζον φαν ΄τ Σχιπ, τα πάνε καλύτερα μέχρι τώρα. Στην τρέχουσα επιλογή οι Έλληνες δεν έχουν ηττηθεί ακόμη, κατάφεραν ακόμη και να ισοφαρίσουν με την Ισπανία, και μάλιστα κέρδισαν κόντρα στη Σουηδία. Υπάρχει μια πιθανότητα να απομακρύνουν τους Σκανδιναβούς από τη 2η θέση τουλάχιστον. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: η ομάδα έφερε ισοπαλία και με τους δύο αουτσάιντερ, τόσο με το Κοσσυφοπέδιο όσο και με τη Γεωργία εντός έδρας. Τώρα, για να μην αφήσουν το «tre krunor» στο προβάδισμα, πρέπει να κερδίσουν το μέγιστο στους υπόλοιπους αγώνες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ελλάδα δεν έχασε ποτέ από τη Γεωργία μέχρι τώρα. Σε 6 παιχνίδια σημειώθηκαν 5 νίκες των Ελλήνων με 2 ισοπαλίες. Και γιόρτασαν την επιτυχία τους τρεις φορές εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο σοβαρά μετά την αποτυχία της εαρινής έδρας. Αξίζει να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων, αλλά με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *