The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Λετονία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Латвия-07.06

Φιλικός

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Esprit Arena

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Λετονία, οι ομάδες θα παίξουν τον φιλικό τους αγώνα στις 7 Ιουνίου.

Οι Γερμανοί έχουν χάσει την ιάσιμη σταθερότητά τους

Οι τίτλοι της εθνικής Γερμανίας μπορούν να απαριθμηθούν για ώρες, είναι πράγματι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο και διατηρεί τη φήμη της για πολύ καιρό. Τα τελευταία χρόνια το Bundkstim έχασε τη σταθερότητά του, δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, υπήρξαν επίσης μερικές αποτυχίες 1:2 από τη Βόρεια Μακεδονία στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, 0:6 από την Ισπανία στο Πρωτάθλημα Εθνών. Ακόμα και στον τελευταίο φιλικό αγώνα με τη Δανία οι Γερμανοί είχαν σαφώς υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να πιέσουν μέχρι τέρμα τον αντίπαλο, σημειώνοντας στο τέλος μόνο το 1:1. Στο Euro 2021 η Γερμανία έπεσε στον όμιλο του θανάτου, όπου θα πρέπει να παίξει με τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ουγγαρία.

Οι Λετονοί υποτιμούνται

Η εθνική ομάδα της Λετονίας είναι ήδη μεταξύ των αουτσάιντερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αν και κάποτε η ομάδα ήταν επικίνδυνη μεσαίας τάξης. Στο τελευταίο τους ματς οι Λετονοί νίκησαν τη Λιθουανία στο Κύπελλο της Βαλτικής με σκορ 3:1. Η ομάδα ξεκίνησε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο με δύο ήττες, εντός έδρας από το Μαυροβούνιο 1:2 και εκτός έδρας από την Ολλανδία 0:2. Όμως στον τρίτο αγώνα η Λετονία κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση παίζοντας ισοπαλία εναντίον της Τουρκίας 3:3, σε αυτό το παιχνίδι οι Λετονοί έκαναν επιστροφή, χάνοντας κατά τη διάρκεια του αγών α1:3.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν στο τελικό μέρος του Euro 2004, τότε οι αντίπαλοι έπαιξαν 0:0, έχοντας αποτύχει να βγουν από τον όμιλό τους.

Πρόβλεψη

Ο συντελεστής επιτυχίας των Γερμανών είναι συμβολικός, κανείς δεν πιστεύει στην ίντριγκα εδώ. Το Bundestim είναι πράγματι πολύ πιο δυνατή από άποψη παιχνιδιού και σύνθεσης. Αν και οι Λετονοί μπορούν να αντισταθούν και να παίξουν σφιχτά στην άμυνα. Στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 5 φαίνεται ελκυστικό εδώ (απόδοση – 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *