The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ιαπωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Япония-23.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 3:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα
Μπορούμε ήδη με σιγουριά να πούμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει αποκτήσει σταδιακά δυναμική. Εκεί βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη οι αγώνες του 1ου γύρου. Και την Τετάρτη μπαίνει στη μάχη ένα από τα αιώνια φαβορί, η εθνική Γερμανίας. Πρώτος αντίπαλος είναι η εθνική Ιαπωνίας. Θα τα βγάλει πέρα η Bundesteam με τους «μπλε σαμουράι»; Οι ειδικοί του site έφτιαξαν τη δική τους εκδοχή για την πρόβλεψη του αγώνα στις 23 Νοεμβρίου 2022.
Η Γερμανία θα παίξει το πρώτο τουρνουά με νέο προπονητή
Η «Mannshaft» έγινε πρωταθλήτρια το 2014, στη Γερμανία, και τότε ο Φλικ ήταν στο προπονητικό επιτελείο του Λεβ. Και πολλοί πίστευαν ότι με την αποχώρηση του «Hansi» ξεκίνησε η παρακμή του grand, με κορύφωση το καταστροφικό «ρωσικό» μουντιάλ, στο οποίο ο σημερινός κάτοχος του τίτλου δεν βγήκε από τον όμιλο. Αλλά μόνο μετά το περσινό Euro «Yoggy» έφυγε. Με τον νέο προπονητή οι Γερμανοί έδειχναν άκρως πειστικοί το περασμένο φθινόπωρο. Αλλά αυτό το ημερολογιακό έτος, οι κολακευτικές κριτικές έχουν μειωθεί. Σε 6 ματς του Πρωταθλήματος Εθνών σημειώθηκε μόλις 1 νίκη, αλλά λαμπερή, 5-2 με την Ιταλία. Κατάφεραν να πάρουν διδάγματα; Το Μουντιάλ θα δείξει.
Η Ιαπωνία συχνά εμφανίζεται σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου
Οι Μπλε Σαμουράι έκαναν το ντεμπούτο τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σχετικά πρόσφατα – ήταν το 1998. Αλλά μετά από αυτό, δεν έχασαν ούτε ένα τουρνουά, επιπλέον, τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένου του 2018, έφτασαν στα πλέι οφ (αν και, σε αντίθεση με τη γείτονά τους, τη Νότια Κορέα, σταμάτησαν σταθερά ήδη στο 1/8). Οι θάλαμοι του Moriyasu αντιμετώπισαν την τρέχουσα πρόκριση χωρίς ορατά προβλήματα, κερδίζοντας τελικά τον όμιλό τους. Ως συνήθως, πολλοί «Ευρωπαίοι» εμφανίζονται στην εφαρμογή, είναι ακόμη περισσότεροι από εκπροσώπους του εθνικού πρωταθλήματος. Είναι περίεργο ότι πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας, όπως τους αποκαλούν μόνο από τους συλλόγους της Bundesliga: Ο Itakura παίζει στη Mönchengladbach, ο Ito και ο Endo στη Στουτγάρδη, ο Yoshida στη Σάλκε, ο Doan στο Φράιμπουργκ, ο Kamada στο Η Άιντραχτ, ο Ασάνο – στο Μπόχουμ και ο Τανάκα εκπροσωπεί τη Φορτούνα (Ντίσελντορφ), η οποία, ωστόσο, έχει πέσει στη 2η γερμανική κατηγορία.
Προηγούμενοι αγώνες
Μεταξύ τους οι ομάδες είχαν 2 φιλικούς αγώνες στις αρχές αυτού του αιώνα. Το 2004 η Γερμανία κέρδισε με αυτοπεποίθηση, αλλά το 2006 καταγράφηκε μια θεαματική ισοπαλία.
Πρόβλεψη
Φαβορί σε αυτό το ζευγάρι αναμενόμενα είναι η Γερμανία. Αλλά η Ιαπωνία μπορεί κάλλιστα να δώσει μάχη, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε την επιλογή με «over 2,5» (απόδοση 1,73).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *