The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ουκρανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Украина-07.10b

Φιλικός

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 10:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σταντ ντε Φρανς

Τώρα δεν έχουμε πολλού ποδοσφαιρικούς αγώνες να δούμε, όπως συμβαίνει πάντα όταν οι σύλλογοι ήδη ολοκληρώνουν την περιοδεία, και οι εθνικές ομάδες ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες τους. Ωστόσο, την Τρίτη θα υπάρξει ήδη εκδήλωση να ποντάρουμε: η Ουκρανία θα πραγματοποιήσει φιλική συνάντηση εναντίον της Γαλλίας στην έδρα της. Υπάρχουν πιθανότητες για την ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο;

Η Γαλλία θεωρείται μία από τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο

Τα «κοκοράκια της Γαλλίας» είναι η σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια και επίσης φιναλίστ του τελευταίου EURO. Τον Ντιντιέ Ντεσάν μπορούμε μόνο να ζηλέψουμε. Για παράδειγμα, σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο, για διάφορους λόγους δεν περιλαμβάνονται αστέρια όπως οι Ferlan Mendy, Moussa Sissoko, Nabil Fekir (επίσης δεν υπάρχουν Ikone, Ndombele, Plea, Lemara, Genduzi). Για κάποιο λόγο ο Laporte αγνοείται πεισματικά και ο Benzema δεν έχει κληθεί εδώ και πολύ καιρό. Και αυτή η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν περισσότεροι από αρκετοί δροσεροί ποδοσφαιριστές με γαλλικά διαβατήρια. Αλλά ακόμη και από όσους είναι στην αίτηση μπορείτε εύκολα να συλλέξετε τουλάχιστον 2 υπέροχες ομάδες. Υπάρχουν δύο αστρικοί υποψήφιοι για κάθε θέση, από τον Lloris έως τον Griezmann και τον Mbappé.

Η Ουκρανία έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα Οκτωβρίου

Οι «κίτρινο-μπλε» υπό τον Αντρέι Σεβτσένκο συγκέντρωσαν άξια πολλές φιλοφρονήσεις. Η ομάδα κέρδισε το γκρουπ του τελευταίου πρωταθλήματος των Εθνών ενάντια στους Σλοβάκους και τους Τσέχους, που τους επέτρεψε να παίξουν ενάντια στους γίγαντες στην κατηγορία Α της τρέχουσας κλήρωσης. Και, το πιο σημαντικό, η εθνική ομάδα προκρίθηκε άμεσα για το Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας τη νυν πρωταθλήτρια της ηπείρου, Πορτογαλία. Τον Σεπτέμβριο οι Ουκρανοί ξεκίνησαν επίσης με επιτυχία, νικώντας την Ελβετία. Αλλά τότε η αήττητη διαδρομή διακόπηκε στη Μαδρίτη, και πώς. Τίποτα δεν κατάφεραν να αντιτάσσουν στην Ισπανία. Ο Φάτι και η παρέα του απλώς ποδοπάτησαν τους φιλοξενούμενους: 3 γκολ μέχρι το 32ο λεπτό, το τελικό 4:0. Υπήρχαν πολλά μαθήματα για τον Αντρέι Σεβτσένκο, και ένα από τα κύρια ήταν ότι οι «κίτρινο-μπλε» δεν έχουν δύναμη για να παίξουν επαρκώς 2 αγώνες μέσα σε 4 ημέρες. Τώρα θα υπάρξουν 3 τέτοιοι αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα (μετά τη Γαλλία, έχουν προγραμματιστεί εντός έδρας αγώνες με τη Γερμανία και την Ισπανία). Έξι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας θα χάσουν τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Γαλλία στο Παρίσι, ύστερα από τα κρούσματα κορονοϊού που διαπιστώθηκαν στο «στρατόπεδο» της Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Άντρι Πιάτοφ και ο μέσος Τάρας Στεπανένκο βρέθηκαν θετικοί, με αποτέλεσμα να μπουν σε απομόνωση. Μαζί τους τέθηκε σε… καραντίνα ολόκληρη η ομάδα της Σαχτάρ, συμπεριλαμβανομένων άλλων τεσσάρων παικτών που έχουν κληθεί στην εθνική Ουκρανίας, οι οποίοι είναι οι Μίκολα Ματβιένκο, Βίκτορ Κοβαλένκο, Μάρλος και Ζούνιορ Μοράες.  Οι Konoplyanka και Zinchenko είναι τραυματισμένοι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ουκρανία κέρδισε τη μόνη της εντυπωσιακή νίκη 2:0 στα πλέι-οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 Αλλά στη δεύτερη συνάντηση η Γαλλία κατάφερε να εκδικηθεί, σημειώνοντας 3 αναπάντητα γκολ.

Πρόβλεψη

Ο Σεβτσένκο απλά δεν μπορεί να προτείνει τη βέλτιστη σύνθεση, πρέπει να αφήσετε τους καλύτερους για τη συνάντηση με τη Γερμανία. Ναι, η Γαλλία είναι ρεαλιστική, ειδικά σε φιλικούς, αλλά σε τέτοιες συνθήκες είναι απαραίτητο να πάρετε χάντικαπ -1,5 για τους γηπεδούχους (απόδοση – 2,30).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *