The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вольфсбург-Бавария-14.05_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Φολκσβάγκεν

Στη Γερμανία, η ελίτ ποδοσφαιρική κατηγορία έχει λιγότερους συμμετέχοντες από άλλα κορυφαία πρωταθλήματα. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εδώ η σεζόν τελειώνει νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο, αυτό το Σάββατο. Η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου θα έρθει επιτέλους στη Βόλφσμπουργκ – πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, το οποίο στην πραγματικότητα κανείς δεν χρειάζεται; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει πρόβλεψη και ανακοίνωση για τον αγώνα στις 14 Μαΐου 2022.

Η Βόλφσμπουργκ προς το τέλος σημείωσε καλή φόρμα, αλλά είναι πολύ αργά

Οι «λύκοι» έχουν γίνει άλλο ένα παράδειγμα για το πόσο αρνητικά μπορεί να επηρεάσει η απόφαση της διοίκησης να αποχωριστεί τον προπονητή, κάτι που έδωσε ένα απρόσμενα καλό αποτέλεσμα. Τον Όλιβερ Γκλάσνερ απόλυσαν το περασμένο καλοκαίρι, δεν έσωσε και η συγκλονιστική άνοδος στην τελική 4η θέση. Χωρίς αυτόν, ο σύλλογος, πρώτα υπό τον Φαν Μπόμελ και στη συνέχεια υπό τον Κόφελντ, απέτυχε σχεδόν παντού όπου μπορούσε: στο Κύπελλο, στο Champions League και τη μερίδα του λέοντος στην κλήρωση της Μπουντεσλίγκα. Μόνο τον τελευταίο μήνα ανέβασε ρυθμούς. Η ομάδα κέρδισε 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του 1-0 του περασμένου Σαββάτου στην Κολωνία. Αλλά και μετά από αυτό, σημειώθηκαν μόνο 41 βαθμοί, που τους επιτρέπουν να βρίσκονται στη μέτρια 12η θέση.

Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε όλα τα θέματα τον Απρίλιο

«Το αστέρι του Νότου» προσκάλεσε τον Julian Nagelsmann πριν από ένα χρόνο. Γενικά, ήταν προφανές ότι ο πιο πολλά υποσχόμενος τεχνικός στη Γερμανία, αργά ή γρήγορα, θα έφτανε στο Μόναχο. Υπήρχαν όμως αμφιβολίες αν ένας πολύ νέος τεχνικός θα αντιστοιχούσε στο επίπεδο των «μετρ»; Λοιπόν, τα πήγε αρκετά «ικανοποιητικά». Η Μπάγερν δεν τα πήγε καλά στα παιχνίδι των πλέι-οφ: νωρίς και ντροπιαστικά αποκλείστηκε από το κύπελλο, στο Champions League, τουλάχιστον, περνώντας στα πλέι οφ τη Σάλτσμπουργκ, έχασε τελικά από τη Βιγιαρεάλ. Στην Bundesliga κατάφερε να κρατήσει την 1η θέση. Είναι πλέον το 10ο τίτλο. Αυτό από καιρό στη Γερμανία θεωρείται ως σχεδόν «υποχρεωτικό πρόγραμμα». Δεν είναι δύσκολο να κερδίσει τον τίτλο αν ο πλησιέστερος διώκτης, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν σκοράρει περισσότερους από 2 βαθμούς ανά παιχνίδι. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στον Nagelsmann δόθηκε ο πρώτος χρόνος για να «μπει στο νόημα του αγώνα». Τώρα, το 2023, θα τον ζητηθεί σοβαρή απάντηση πια…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε για τελευταία φορά τον αγώνα της στις αρχές του 2015. Επιπλέον, και οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν με νίκη της Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένου του 4-0 στον 1ο γύρο της φετινής Bundesliga.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, οι σύλλογοι δεν θα παίζουν πια, αλλά θα διασκεδάζουν. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, είναι απίθανο η Μπάγερν Μονάχου να έχει ιδιαίτερο ζήλο. Ποντάρουμε στη Βόλφσμπουργκ, που έχει ανεβάσει στροφές, με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *