The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Εκουαδόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия-Эквадор-05.06

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Φάση ομίλων – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, 03:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χοσέ Πινέιρο Μπόρντα

Στη Νότια Αμερική, μετά από μια μακρά παύση, ξεκινά ένα «παράθυρο» για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ταυτόχρονα, οι ομάδες προετοιμάζονται επίσης για το Copa America, θα πραγματοποιηθεί επίσης το καλοκαίρι. Τελευταίες, ήδη το Σάββατο βράδυ, θα παίξουν η Βραζιλία και ο Ισημερινός. Ξεκίνησαν την επιλογή καλά, ποια όμως κατάφερε να μη χάσει το ρυθμό μέχρι το καλοκαίρι;

Η Βραζιλία πηγαίνει μέχρι τώρα χωρίς απώλειες

Εθνική Βραζιλίας δεν ήταν καν κοντά στο να δικαιολογήσει το στάτους του φαβορί του τελευταίου Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αποκλείστηκε από το Βέλγιο χωρίς να φτάσει στον αριθμό των νικητών του τουρνουά. Ωστόσο, ο Tite κράτησε τη θέση του και ανταποκρίθηκε στην εμπιστοσύνη: οι παίκτες του κέρδισαν το περσινό Copa America, το πρώτο από το 2007. Στη συνέχεια κατάφεραν να ξεκινήσουν καλά τα τρέχοντα προκριματικά. Οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να επιδείξουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα. Εντός έδρας νίκησαν συντριπτικά τη Βολιβία και, με χάρη σε ένα μόνο γκολ από το Firmino, πίεσαν τη Βενεζουέλα. Εκτός έδρας, με σιγουριά, με 2 γκολ, νίκησαν το Περού (4-2, αν και μισή ώρα πριν το τέλος νικούσαν οι αντίπαλοι) και την Ουρουγουάη. Δεν θα παίξουν κάποιοι τραυματισμένοι τώρα, συμπεριλαμβανομένου του Dani Alves, αλλά η λίστα είναι πολύ καλή.

Ο Ισημερινός ξεκίνησε καλά το νέο κύκλο

Η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο της Αργεντινής ή της Βραζιλίας. Ωστόσο, θεωρείται ισχυρή μεσαία ομάδα και η μη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήταν αποτυχία, η οποία υπογραμμίστηκε με μόνο 1 πόντο, κερδισμένο στο περσινό Copa America. Ως αποτέλεσμα, μετά από αυτό, εμφανίστηκε νέος τεχνικός, ο Gustavo Alfaro. Ο 58χρονος Αργεντινός τεχνικός έχει σημαντική εμπειρία, αλλά συνεργάζεται με εθνικές ομάδες για πρώτη φορά. Τα πάει καλά, ακόμα κι αν έκανε το ντεμπούτο του με το 0-1 στο γήπεδο της Αργεντινής (με το μοναδικό γκολ του Μέσι από το πέναλτι). Ακολούθησαν σημαντικές νίκες. Οι παίκτες του Εκουαδόρ νίκησαν την Ουρουγουάη 4-2 εντός έδρας (κατά τη διάρκεια του αγώνα είαν προβάδισμα 4 γκολ), κατάφεραν να κερδίσουν 3 βαθμούς από την ορεινή Βολιβία, και μετά το 6-1 «απέλυσαν» τον Carlos Queiroz από τη θέση του τεχνικού των Κολομβιανών. Επίσης, κατάφεραν να παίξουν φιλικό αγώνα με τους «πράσινους» στα τέλη Μαΐου, επεκτείνοντας το επιτυχημένο τους σερί με νίκη 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Ισημερινός κέρδισε τελευταία φορά το 2004. Μετά από αυτό έπαιξαν 9 συναντήσεις, εκ των οποίων η Βραζιλία κέρδισε 7. Συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων, 3-0 και 2-0 στα προκριματικά για το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία σίγουρα δεν σκοπεύει να διακόψει το επιτυχημένο της σερί, ειδικά εντός έδρας. Αλλά κι ο Ισημερινός φαίνεται επίσης αξιοπρεπής με το νέο τεχνικό. Καλύτερα να σταματήσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *