The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Σεβίλλη: Ανάλυση και προγνωστικά του αγώνα

Вильярреал-Севилья-22.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Πριμέρα Ντιβισιόν ξεκίνησαν πρόσφατα και είμαστε ήδη έχουμε συνηθίσει στο γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια κάθε μέρα. Αυτή τη φορά ετοιμάσαμε ανάλυση και πρόβλεψη για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Σεβίλλη. Ένας απρόβλεπτος αγώνας μας περιμένει.

Το κίτρινο υποβρύχιο έδωσε εξαιρετική επανεκκίνηση

Η Βιγιαρεάλ αυτή τη σεζόν είναι πολύ ασταθής, η ομάδα είχε επιτυχημένα κομμάτια και μεγάλες σειρές χωρίς νίκες. Τώρα η ομάδα είναι σε καλή διάθεση, γιατί κέρδισε και τους τρεις αγώνες μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ 1:0. Τα θύματα του «κίτρινου υποβρυχίου» ήταν η Θέλτα, η Μαγιόρκα και η Γρανάδα, η λίστα δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά κι αυτοί οι αντίπαλοι πρέπει να νικήσουν. Χάρη σε αυτή τόσο ισχυρή σειρά η Βιγιαρεάλ ανέβηκε στην έβδομη θέση και τώρα βρίσκεται στη ζώνη του Eurocup. Όπως γνωρίζετε, η όρεξη έρχεται κατά τη διάρκεια του φαγητού, οπότε μπορεί να διεκδικήσει και το τίτλο του Champions League κιόλας, η διαφορά πίσω από τους πρώτους τέσσερις αποτελεί 5 βαθμούς.

Η Σεβίλλη παίζει προσεκτικά

Οι Σεβιλλιανοί έχουν ακόμη περιθώριο ασφάλειας, αλλά η ομάδα έχει ήδη αφήσει να περάσει μπροστά τη Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι η τέταρτη στο πρωτάθλημα. Οι Ανδαλουζίνοι νίκησαν την Μπέτις 2-0 στο ντέρμπι και έπειτα έπαιξαν ισοπαλία δύο φορές, 1-1 με τη Λεβάντε και 0-0 με την Μπαρτσελόνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δείχνει λαμπερό ποδόσφαιρο, αλλά εναντίον της Μπάρτα η Σεβίλλη είχε αξιοπρεπή εμφάνιση, ακόμη και θα μπορούσε να αρπάξει τη νίκη στο τέλος. Το κύριο καθήκον είναι να κρατηθεί στα τέσσερα καλύτερα κλαμπ της Πριμέρα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι μάχες αυτών των αντιπάλων είναι πάντα ενδιαφέρουσες, ο αγώνας του πρώτου γύρου δεν αποτελεί εξαίρεση, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:1. Η Σεβίλλη για τέσσερις συνεχόμενες μάχες δεν μπορεί να νικήσει το «κίτρινο υποβρύχιο».

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων προβλέψιμα δεν δίνουν σε κανένα πλεονέκτημα σε αυτόν τον αγώνα. Υπάρχουν δύο ίσες ομάδες χωρίς θεατές, το παιχνίδι θα διεξάγεται για τρία αποτελέσματα. Με τον Lopetegui η Σεβίλλη παίζει πιο βαρετό ποδόσφαιρο, η Βιγιαρεάλ παίζει επίσης πιο προσεκτικά μετά το διάλειμμα. Θεωρούμε ενδιαφέρον εδώ το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *