The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Villarreal-Barcelona-02.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio de la Cerámica, Βιγιαρεάλ

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 2 Απριλίου, στο Βιγιαρεάλ, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 30ου γύρου στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στον οποίο η τοπική Βιγιαρεάλ θα προσπαθήσει να παίξει ισότιμα με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είναι σαφώς πιο ισχυροί, αλλά αν αξίζει να στοιχηματίσετε έτσι απλά σε αυτούς; Διαβάστε την ολοκληρωμένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα πήρε φόρα

Αυτή τη στιγμή η Βιγιαρεάλ κρατιέται κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά την έχει ήδη εγκαταλείψει. Στην πραγματικότητα βοήθησαν τα τελευταία αποτελέσματα, όπου η ομάδα σαφώς πήρε φόρα (και όχι χωρίς τη βοήθεια της Zenith). Πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η ενδεκάδα του Javier Calleghi κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες στη σειρά, έχοντας παίξει με σκορ 10:3. Δηλαδή, όπως βλέπουμε, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει τώρα ισχυρή γραμμή επίθεσης, αλλά στην άμυνα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Και μην ξεχνάτε ότι εντός έδρας η ομάδα σκοράρει πάντα και σε όλους.

Δυνατή επίθεση, αλλά όχι χωρίς προβλήματα στην άμυνα

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα σίγουρα οδηγεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν και είναι απίθανο να χάσει το τίτλο στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες του Βαλβέρδε επέτρεψαν μόνο 2 ήττες στο τρέχον πρωτάθλημα, αυτό είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στους τελευταίους αγώνες οι «μπλαουγκράνα» πήραν φόρα και πάλι και ξεκίνησαν να σκοράρουν πολύ (14 γκολ σε 4 αγώνες), αλλά ταυτόχρονα για κάποιο λόγο η ομάδα συνεχίζει να χάνει. Ενώ πριν οι Καταλανοί ξεχωρίζανε με ισχυρή γραμμή άμυνας.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα μοιάζει με ξεκάθαρο φαβορί, αν και η Βαγιαρεάλ είναι επίσης μια χαρούλα. Επομένως, σας συνιστούμε να ποντάρετε στην αποτελεσματικότητα και όχι στην έκβαση. Απλώς τώρα το «κίτρινο υποβρύχιο» σκοράρει σε όλους και παντού, αλλά και οι «μπλαουγκράνα» δεν θα μείνουν χωρίς τα γκολ τους. Γι’ αυτό μας περιμένει σαφώς αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *