The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βενέτσια εναντίον Φιορεντίνα: προγνωστικά για στοίχημα

Венеция-Фиорентина-18.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας                                                                            

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Pier Luigi Penzo Stadium

Η Ιταλία δεν θα έχει χρόνο για έναν ολόκληρο γύρο στη Serie A μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα τελειώσει μόνο τη Δευτέρα, όταν η Βενέτσια θα φιλοξενήσει τη Φιορεντίνα. Τι μπορεί να κάνει ο νεοεισερχόμενος του Calcio απέναντι στις «βιολέτες» που ξεκίνησαν καλά;

Η Βενέτσια βρίσκεται προς το παρόν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού

Τα «φτερωτά λιοντάρια» επέστρεψαν επιτέλους στο ελίτ τμήμα της χώρας. Φυσικά, ο Paolo Zanetti και οι παίκτες του έχουν ως στόχο να παλέψουν για την επιβίωση. Οι πρώτες συναντήσεις, με τη Νάπολι και την Ουντινέζε, ολοκληρώθηκαν με «στεγνές» ήττες, αλλά μετά η Βενέτσια κέρδισε, εκτός έδρας κιόλας, επικρατώντας της Έμπολι, ενός άλλου συλλόγου που επέστρεψε στην ελίτ. Ακολούθησαν όμως ήττες όχι μόνο από τη Μίλαν, αλλά και από τη σεμνή Λα Σπέτσια. Όμως, με την Τορίνο και την Κάλιαρι κατάφεραν να πιάσουν ισοπαλίες, αυτό τους επέτρεψε να «επιβιώσουν» το νέο «παράθυρο της FIFA» στη σωτήρια 17η θέση. Αλλά όλα είναι σφιχτά στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα και ένα νέο λάθος θα στείλει την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Φιορεντίνα δεν είναι ελκυστική μέχρι στιγμής για τα αστέρια

Τις «βιολέτες» το 2020 εγκατέλειψε ο ηγέτης τους, Federico Chiesa. Τώρα έγινε γνωστό ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι ο Σέρβος, ο οποίος σκόραρε πολλά την περασμένη σεζόν και έχει ήδη πετύχει 4 γκολ στην τρέχουσα Serie A, δεν είναι ευχαριστημένος. Μένει να πάρουν το μέγιστο δυνατό από τον σκόρερ πριν από το καλοκαίρι και στη συνέχεια να το πουλήσουν κερδοφόρα στους μεγιστάνες, έχουν στηθεί ήδη στην ουρά. Δυστυχώς, ο Κοκόριν δεν δημιουργεί κανέναν ανταγωνισμό για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να απογοητεύει στη Φλωρεντία, ειδικά στο πλαίσιο του αρκετά μεγάλου μισθού του. Σχεδόν χωρίς τη βοήθειά του, υπό την καθοδήγηση νέου τεχνικού, του Vincenzo Italiano, η Φιορεντίνα έκανε ένα καλό ξεκίνημα, έχοντας ήδη κερδίσει τέσσερις φορές στους πρώτους 7 γύρους. Βέβαια από τους 3 τελευταίους αγώνες, 2 χάθηκαν, αν και από τους κορυφαίους του Calcio, την Ίντερ και τη Λάτσιο.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 9 αγώνες και τα 3 πιθανά αποτελέσματα των συναντήσεων μοιράστηκαν εξίσου. Κάθε ομάδα κέρδισε τρεις φορές, τις ίδιες φορές καταγράφηκαν ισοπαλίες. Αλλά την τελευταία φορά η ομάδες συναντήθηκαν τον Μάιο του 2004.

Πρόβλεψη

Αυτό το ζευγάρι έχει ένα προφανές φαβορί. Είναι απίθανο να εμποδίσει το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Βενετία: η Φιορεντίνα είναι σαφώς πιο δυνατή και πρέπει να το επιβεβαιώσει κερδίζοντας (απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *