The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βενέτσια εναντίον Τορίνο: προγνωστικά για στοίχημα

Венеция-Торино-27.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Pier Luigi Penzo Stadium

Στον τελευταίο αγώνα του έκτου γύρου της Serie A η Βενέτσια θα παίξει με την Τορίνο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς της ιστοσελίδας μας.

Ο νεοφερμένος έχει ήδη πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού

Με γυμνό μάτι φαίνεται ότι η Βενέτσια δυσκολεύεται πολύ στην ελίτ ιταλική κατηγορία. Η ομάδα κέρδισε μόνο έναν αγώνα και έχασε τέσσερις. Τώρα ο σύλλογος καταλαμβάνει την 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο η Βενέτσια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με τη Μίλαν εκτός έδρας, χάνοντας με σκορ 0:2. Η ομάδα έχει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, σημείωσε μόλις τρία γκολ σε δέκα αγώνες. Πέντε παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Οι «ταύροι» κερδίζουν ρυθμούς

Η Τορίνο ξεμπέρδεψε γρήγορα με το στάτους του αουτσάιντερ μετά από δύο εναρκτήριες ήττες. Στους επόμενους τρεις γύρους οι «ταύροι» μπόρεσαν να κερδίσουν 7 βαθμούς, γεγονός που τους επέτρεψε να ανέβουν στην 11η θέση και αν κερδίσουν την επερχόμενη μάχη, μπορούν γενικά να φτάσουν στους οκτώ πρώτους. Στον τελευταίο γύρο η Τορίνο έχασε εντός έδρας τη νίκη με τη Λάτσιο ήδη στην παράταση – 1:1. Οι «ταύροι» έχουν επίσης απώλειες προσωπικού, πέντε παίκτες δεν βγουν στο γήπεδο, έχουν τραυματισμούς. Η ομάδα έχει αποκτήσει καλή δυναμική και θα έρθει να επισκεφθεί τον νεοφερμένο αποκλειστικά για να κερδίσει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους, τόσο στη Serie A όσο και στη Serie B, η τελευταία συνάντηση έγινε πριν από 16 χρόνια, οπότε όλοι οι αριθμοί είναι απλά στατιστικά.

Πρόβλεψη

Συμφωνούμε με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, οι πιθανότητες επιτυχίας των φιλοξενουμένων φαίνονται όντως προτιμότερες. Η Βενέτσια είναι ακόμα ωμή για την ελίτ κατηγορία, κάτι απ’ το οποίο σίγουρα θα επωφεληθούν οι ανταγωνιστές. Ένα ελκυστικό στοίχημα είναι η νίκη της Τορίνο με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *