The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Атлетико-28.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαλένθια. Στάδιο Mestalla

Στον κεντρικό αγώνα του ενδέκατου γύρου της La Liga, η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βαλένθια

Ένατη θέση, 12 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 17:16 – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Βαλένθια βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης με μάλλον φανταστικές πιθανότητες να μπει στη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις, οι Los Ches νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης (4:1), σημείωσε ισοπαλία με την Αλαβές (2:2) και την Χετάφε (2:2), και έχασε επίσης 1:2 από την Έλτσε και 1:2 από την Βιγιαρεάλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέντε συνεχόμενες νίκες επί της Μπαρτσελόνα (1:0), της Κάντιθ (4:0), της Οσασούνα (3:1), της Μπέτις (2:0) και της Θέλτα (2:0) επέτρεψαν στην Ατλέτικο να κερδίσει με ασφάλεια τη θέση της στη δεύτερη γραμμή της κατάταξης με εξαιρετικές προοπτικές να αυξάνονται ακόμη υψηλότερα. Τώρα οι «στρωματάδες» έχουν 20 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 18:2.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο θα νικήσει πανεύκολα το επιθετικό δυναμικό της Βαλένθια, ενώ η ίδια δεν θα επιτίθεται στο γήπεδο. Η πρόβλεψή μου είναι: ιξώδες συνηθισμένο ποδόσφαιρο για τους «στρωματάδες» με χαμηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *