The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Польша-08.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

King Baudouin Stadium

Το Πρωτάθλημα Εθνών θα συνεχίσει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του νέου κύκλου την Τετάρτη. Φυσικά, το κύριο γεγονός αυτής της βραδιάς θα είναι η συνάντηση στο King Baudouin. Θα μπορέσουν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η παρέα του να δείξουν σοβαρό επίπεδο αγώνα απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους»; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου παρουσίασε τη δική του εκδοχή του προγνωστικού για το σημαντικό αγώνα στις 8 Ιουνίου 2022.

Το Βέλγιο θεωρείται ήδη ως ένας από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σε κάτι πρέπει να βιαστούν. Πρέπει να καταλάβουν ότι για τα κύρια αστέρια αυτό το ημερολογιακό έτος και τα τουρνουά του, ίσως, είναι η τελευταία πραγματική ευκαιρία να κερδίσουν κάτι πιο κουλ από το «χάλκινο» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014. Άλλωστε ουσιαστικά οι ίδιοι ηγέτες παρέμειναν από τότε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Και ένας από αυτούς, ο Εντέν Αζάρ, φαίνεται να έχει πέσει εντελώς, ενώ άλλοι έχουν ήδη τελειώσει οριστικώς, όπως ο Βερμάλεν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο De Bruyne και η παρέα είναι ακόμα καλοί. Κέρδισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο Πρωτάθλημα Εθνών ξεκίνησαν με τους γείτονές τους, την Ολλανδία. Αποδείχθηκε ένα σοκ για τον Roberto Martinez και τους παίκτες του. Έχοντας δεχτεί τέσσερις φορές, απάντησαν μόνο με το γκολ γοήτρου στο 90+ λεπτά. Ο Λουκάκου έπρεπε επίσης να αντικατασταθεί στο 1ο ημίχρονο.

Η Πολωνία θα προσπαθήσει επίσης να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση

Η Kadra εξακολουθεί να έχει καλές αποδόσεις. Αλλά μετά το Euro 2016, όπου αποκλείστηκε από τον μελλοντικό νικητή, την Πορτογαλία, ουσιαστικά τίποτα δεν έβγαινα καλά στα μεγάλα τουρνουά. Ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, ούτε καν στο περσινό Euro, ήταν δυνατό να βγουν από τον όμιλο, ακόμη και τα γκολ του Λεβαντόφσκι δεν βοήθησαν το 2021. Με πιο απλούς αντιπάλους, μέχρι στιγμής τα πάει καλά. Η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τελείωσε με μια μάλλον αναμενόμενη 2η θέση και, το πιο σημαντικό, αν και όχι χωρίς κόλπα, αλλά τον Μάρτιο κατάφερε να περάσει μια περικομμένη πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τώρα οι παίκτες του Τσέσλαβ Μίχνεβιτς ξεκίνησαν το καλοκαίρι με την υποδοχή της Ουαλίας στο γήπεδο τους. Προετοιμαζόταν ξεκάθαρα για τον τελικό των πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και η πειραματική σύνθεση των Ουαλών, ανοίγοντας μάλιστα σκορ στο Βρότσλαβ, επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Παίχτηκαν 9 αγώνες μεταξύ των εν λόγω εθνικών συνολικά και το Βέλγιο κέρδισε μόνο δύο φορές. Η Πολωνία έχει 5 νίκες, συμπεριλαμβανομένης της μέγιστης των τελευταίων αγώνων, στα προκριματικά του Euro 2008.

Πρόβλεψη

Η Πολωνία αποδεικνύεται ένας ισχυρός και κακός αντίπαλος. Το Βέλγιο δεν θα επιτρέψει το 2ο συνεχόμενο λάθος. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *