The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Греция-03.06

Φιλικός αγώνας

Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο. Βρυξέλλες. Στάδιο King Baudouin

Οι Βρυξέλλες θα φιλοξενήσουν έναν φιλικό αγώνα σε εθνικό επίπεδο μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας αυτήν την Πέμπτη.

Εθνική Βελγίου

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, το Βέλγιο κατέλαβε την πρώτη θέση της κατάταξης της FIFA και απολύτως άξια. Το περασμένο φθινόπωρο οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν εύκολα τον όμιλο τους Πρωταθλήματος Εθνών με τη Δανία, την Αγγλία και την Ισλανδία. Και αυτή την άνοιξη ξεκινήσανε καλά στα προκριματικά για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα, οι νίκες απέναντι στην Ουαλία (3:1) και τη Λευκορωσία (8:0), καθώς και ισοπαλία 1:1 με την Τσεχία.

Εθνική Ελλάδας

Το 2004-2014 η Ελλάδα συμμετείχε τακτικά σε μεγάλα φόρουμ ποδοσφαίρου και κάποτε κέρδισε εντυπωσιακά το Euro 2004. Ωστόσο, τώρα το επίπεδο των Ελλήνων έχει πέσει σημαντικά. Το 2021 διακρίθηκαν με ισοπαλίες 1:1 με την Ισπανία και 1:1 με τη Γεωργία, στο φιλικό νικήθηκε η Ονδούρα (2:1).

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παίζουν σε υψηλό επίπεδο ακόμη και σε ασήμαντες αναμετρήσεις. Η πρόβλεψή μου: εθνική Βελγίου θα κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ – Νίκη της Βελγίου με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *