The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Αγγλία:πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Англия-15.11b

Πρωτάθλημα Εθνών – Όμιλος B – 5η αγωνιστική από τις 6

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο. Βρυξέλλες. King Power Stadion At Den Dreef

Το κύριο γεγονός της Κυριακής στον πέμπτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του Βελγίου και την Αγγλία.

Βέλγιο

Προς το παρόν, το Βέλγιο είναι ο σίγουρος ηγέτης του ομίλου Α2. Με εννέα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:4, διεκδικεί στα σοβαρά την πρόκριση στον τελικό των τεσσάρων. Προηγουμένως, οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν την Ισλανδία δύο φορές (5:1, 2:1) και μία φορά τη Δανία (2:0) και έχασε επίσης 1:2 από την Αγγλία.

Αγγλία

Η Αγγλία σημείωσε επτά βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις του Πρωταθλήματος Εθνών το φθινόπωρο με την Ισλανδία (1:0), τη Δανία (0:0, 0:1) και το Βέλγιο (2:1), ενώ επικράτησε στην αντίσταση από την Ουαλία (3:0) και την Ιρλανδία ( 3:0) με φιλικό αγώνα. Όπως μπορείτε να δείτε, οι παίκτες του Southgate έχουν γίνει πολύ πιο προσεκτικοί στο παιχνίδι στην άμυνα, αλλά στην επίθεση σαφώς στερούνται σταθερότητας.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι, το δυναμικό των οποίων είναι πολύ υψηλότερο, θεωρούνται μικρά φαβορί αυτής της συνάντησης. Συμφωνώ απολύτως με τέτοιες διατάξεις, σε χειρότερη περίπτωση οι Βέλγοι θα παίξουν ισοπαλία. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη του Βελγίου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,755.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *