The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Παραναένσε εναντίον Ιντερνασιονάλ: προγνωστικά για στοίχημα

082315_m (Копия)

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 12:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Arena da Baixada

Στη Βραζιλία, η σεζόν έχει από καιρό κερδίσει δυναμική. Το σαββατοκύριακο, πραγματοποιείται ένας ακόμη γύρος στη Serie A. Ήδη μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η Ατλέτικο Παραναένσε θα παίξει με την Ιντερνασιονάλ στο πλαίσιο αυτού του τουρνουά. Και οι δύο χρειάζονται νίκη, αλλά ποιος θα την κερδίσει;

Η Ατλέτικο Παραναένσε ελπίζει να μεταφέρει ισχυρό παιχνίδι στη διεθνής αρένα στην εγχώρια

Ο «τυφώνας» νίκησε συντριπτικά την Αμέρικα ντε Κάλι αυτήν την εβδομάδα. Οι Βραζιλιάνοι κέρδισαν εκτός έδρας στην Κολομβία και μετά από εκείνο το 1-0 ήταν αρκετή η ισοπαλία. Αλλά η ομάδα εντός έδρας συνέτριψε τους φιλοξενούμενους. Με παρατήρηση: για πολύ ώρα από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου κρατήθηκε το ελάχιστο σκορ 1-0. Αλλά μόλις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν από το πέναλτι, η Ατλέτικο Παραναένσε ξύπνησε και σκόραρε σε μόλις 20 λεπτά σκόραρε άλλες τρία γκολ. Οι ήρωες του αγώνα ήταν ο Victor Naum, ο οποίος έκανε το «διπλό», και ο Nikao, που τον βοήθησε δύο φορές, και στη συνέχεια μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ. Τώρα θέλουν να δείξουν κάτι παρόμοιο στο Brasileirao, όπου σε 3 γύρους σημειώθηκε μόνο ένας βαθμός .

Ιντερνασιονάλ είχε λιγότερο χρόνο για ανάκαμψη

Οι «Κολοράντος» μόνο το βράδυ της Πέμπτη προς την Παρασκευή έπαιξαν στο Copa Sudamericana, εναντίον της Olympia Assuncion, λιγότερο από 3 ημέρες πριν από τον επερχόμενο αγώνα. Ευτυχώς, φιλοξενούσαν τους Παραγουανούς και έτσι φύλαξαν δύναμη. Για το κλαμπ από το Πόρτο Αλέγκρε είναι πολύ επιθυμητό τώρα να παίξει για να κερδίσει. Ασημένιοι πρωταθλητές της Βραζιλίας, τώρα ο Tyson και η παρέα του δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση στην εγχώρια σκηνή. Στον τελευταίο γύρο, χάρη στο  γκολ του Gallardo, κατάφεραν να νικήσουν την Κλούμπι Ζουβεντούδε στην έδρα τους. Αλλά πριν από αυτό δεν μπορούσαν να κερδίσουν 5 συνεχόμενους αγώνες στη Serie A (3 ήττες, 2 ισοπαλίες). Και σε γενικές γραμμές, ακόμη και μετά την αλλαγή του τεχνικού, ο δημοφιλής σύλλογος πήρε μόνο την 3η νίκη σε αυτό το πρωτάθλημα. Όμως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παίχτηκαν ήδη 12 αγώνες στη Serie A. Σημείωσαν μόνο 14 βαθμούς και, φυσικά, με τέτοιους δείκτες, οι «Κολοράντος» κολλάνε όλο και πιο πολύ στο κάτω μέρος των βαθμολογιών.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο Παραναένσε είχε 3 νίκες στη σειρά το 2019. Αλλά μετά σημειώθηκε ισοπαλία, ενώ την περασμένη σεζόν επικράτησε η Ιντερνασιονάλ: τον Οκτώβριο κέρδισε 2-1 εντός έδρας και εκτός έδρας σημείωσε λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει πολύ καιρό να κερδίσει τη Serie A, αλλά υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις και αμφιβολίες και για την Ιντερνασιονάλ. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *