The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μινέιρο εναντίον Φλαμένγκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

АтлетикоМинейро-Фламенго-19.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, 10:00 μ.μ.

Μινεϊράο

Αυτή τη φορά το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ποδοσφαιρικά γεγονότα, η Ευρώπη βρίσκεται εν μέσω διακοπών. Αλλά υπάρχει μια εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένης της Serie A της Βραζιλίας. Την Κυριακή θα γίνει μια ενδιαφέρουσα μονομαχία με τη συμμετοχή των πρωταθλητών περασμένων ετών, Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο. Και οι δύο είχαν όχι το καλύτερο ξεκίνημα, και θα προσπαθήσουν να αποκατασταθούν σε μια μάχη σώμα με σώμα, ποιος θα τα καταφέρει; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει αναπτύξει πρόβλεψη για τον αγώνα που θα ξεκινήσει το βράδυ της 19ης Ιουνίου 2022.

Η Ατλέτικο Μινέιρο θα δυσκολευτεί να υπερασπιστεί τον τίτλο

Τα «κοκοράκια» είχαν μια υπέροχη περσινή σεζόν, που τους έφερε 26 νίκες και 84 βαθμούς σε 38 ματς, οπότε με διαφορά κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Μόνο το δεύτερο στην ιστορία, και μετά από μισό αιώνα αναμονής! Αλλά, φυσικά, είναι πάντα πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή παρά να την ανέβεις. Κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στον όμιλο του Copa Libertadores. Όμως, στο πλαίσιο της Serie A, ο Hulk και η παρέα δεν έχουν πολλές νίκες (αν και οι ήττες είναι ακόμη λιγότερες) για να παραμείνουν μεταξύ των αδιαμφισβήτητων κορυφαίων σε αυτήν την κλήρωση. Έτσι με την Ceara ο αγώνας στον τελευταίο γύρο έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Η Φλαμένγκο μέχρι στιγμής ειλικρινά αποτυγχάνει

Η ομάδα ήταν η Νο. 1 δύναμη στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο στα τέλη της περασμένης δεκαετίας: κέρδισαν τη Serie A τόσο το 2019 όσο και το 2020, θριαμβεύοντας στο Cope Libertadores 2019. Σε αυτό το φόντο, η 2η θέση στην εγχώρια αρένα και η ήττα στον τελικό του κύριου διεθνούς κυπέλλου της Νότιας Αμερικής ήταν ήδη ένα βήμα πίσω. Για να διορθώσουν τα πάντα, αγόρασαν τον Πάουλο Σόουζα από την εθνική ομάδα της Πολωνίας και ενίσχυσαν σοβαρά την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Άιρτον και άλλων παικτών που έπαιξαν στην Ανατολική Ευρώπη. Αυτό, ωστόσο, δεν λειτούργησε. Αν οι Βραζιλιάνοι έφτασαν στα πλέι οφ στο Cope Libertadores, στην πραγματικότητα απέτυχαν στην εγχώρια αρένα. Ως αποτέλεσμα, στις αρχές Ιουνίου, ο Dorival Junior έγινε προπονητής. Ξεκίνησε με 1-3 κόντρα στην Ιντερνασιονάλ, μετά την οποία προηγήθηκε της Κουιάμπα μόνο σε επιπλέον δείκτες, η οποία ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά μαζί της σημειώθηκε μια τόσο σημαντική νίκη.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες την περασμένη σεζόν. Η τρέχουσα ξεκίνησε με το Σούπερ Καπ, μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια, η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε σε μια πολύ μεγάλη διαδικασία πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο ζωντανεύει και θέλει να χτίσει πάνω στην επιτυχία, ενώ η πρωταθλήτρια είναι σαφώς εκτός φόρμας. Τολμούμε να πιστέψουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να μην χάσουν (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *