The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Милан-24.11

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Στο Champions League ήδη το φθινόπωρο παίζουν μεταξύ τους τα μεγαθήρια. Ο επόμενος τέτοιος αγώνας θα γίνει στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο θα παίξει με τη Μίλαν. Οι Ιταλοί ουσιαστικά αποχώρησαν από τον αγώνα. Θα παρεμβαίνουν στην επόμενη νίκη των Ισπανών, οι οποίοι είναι επίσης σοβαρά μπερδεμένοι με το τι συμβαίνει στην εγχώρια αρένα, στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ποιος θα μπορέσει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα στο τέλος;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει ακριβώς αυτό που περίμεναν από αυτήν

Οι «στρωματάδες» είναι οι νυν πρωταθλητές της χώρας. Και, έχοντας μπει σε σοβαρά έξοδα το καλοκαίρι (τι κόστισε μόνο η επιστροφή του Γκριεζμάν), η Μαδρίτη σχεδίαζε ξεκάθαρα να διατηρήσει τον τίτλο, εν μέσω των προβλημάτων των βασικών ανταγωνιστών της, συν τον Ντιέγκο Σιμεόνε σίγουρα δεν θα πείραζε να πάει στο Champions League. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και στα δύο μέτωπα τώρα. Η “Cholo-team” χάνει ασυνήθιστα πολλά, ακόμη και με τον Όμπλακ στο τέρμα, και επομένως υστερεί στην Πριμέρα από τη Ρεάλ και από τη Σεβίλλη. Στο Champions League οι Ισπανοί παραδοσιακά δεν σκίζουν τις φλέβες στον γύρο των ομίλων. Αλλά μπορεί όλα να τελειώσουν άσχημα για αυτούς: ναι, με βάσαν κέρδισαν τη νίκη επί της Μίλαν στο τέλος, ωστόσο σημείωσαν μόνο ισοπαλία με την Πόρτο και έχασαν δύο φορές από τη Λίβερπουλ.

Η Μίλαν φαίνεται πως αποφάσισε να θυσιάσει ολοκληρωτικά τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι «Rossoneri» αντιλήφθηκαν την επιστροφή στο Champions League στο τέλος της περασμένης σεζόν ως σημαντική ανακάλυψη, ωστόσο δεν κατάφεραν να παίξουν στην κύρια ευρωπαϊκή διοργάνωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η προσπάθεια ήταν, για να το θέσω ήπια, ανεπιτυχής. Στην αρχή οι Ιταλοί έδειχναν να μάχονται, αλλά προηγούμενοι στο σκορ τόσο με τη Λίβερπουλ όσο και με την Ατλέτικο, στο τέλος έχασαν. Και μετά πέτυχαν μόνο 1 βαθμό με την Πόρτο. Φυσικά, τώρα μπορούν να παρηγορηθούν με το παράδειγμα των γειτόνων από την Ίντερ, οι οποίοι τον Δεκέμβριο τερματίσαμε 4οι στον όμιλο, κάτω από τη Σαχτάρ και την Γλάντμπαχ, αλλά μετά τον Μάιο πανηγύρισαν το Scudetto. Τώρα οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι κυνηγούν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Και τους φαίνεται ότι ακόμη και το Γιουρόπα Λιγκ το 2022 θα είναι απλώς περιττό.

Προηγούμενοι αγώνες

Είναι καλύτερα για τη Μίλαν να μη συναντηθεί με την Ατλέτικο στο Champions League. Άλλωστε, οι Ιταλοί έχασαν εντός έδρας με 1-2 όχι μόνο αυτό το φθινόπωρο. Την άνοιξη του 2014 στους 16 της διοργάνωσης έχασε και τις δύο συναντήσεις με 0-1 και 1-4.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν φαίνεται πως δεν θέλει να επέμβει ιδιαίτερα στους Ισπανούς, οι οποίοι στο πλαίσιο της διαμάχης με την Πόρτο χρειάζονται βαθμούς. Ποντάρουμε στη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αυτή τη συνάντηση (απόδοση 1,727).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *