The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Βενέτσια: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Венеция-30.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Η Αταλάντα, που έχει αποκτήσει εξαιρετική φόρμα, θα φιλοξενήσει τη σεμνή Βενέτσια στον εναρκτήριο αγώνα της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής της Serie A.

Αταλάντα

Ισοπαλία 2:2 με τη Λάτσιο, καθώς και σίγουρες νίκες κόντρα στη Σαλερνιτάνα (3:1), την Κάλιαρι (2:1), τη Λα Σπέτσια (5:2) και τη Γιουβέντους (1:0) είναι τα αποτελέσματα της Αταλάντα τον περασμένο μήνα που σίγουρα θα χαροποιούν τους θαυμαστές της. Πλέον η ομάδα από το Μπέργκαμο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 28:17.

Βενέτσια

Οι δείκτες της Βενέτσια είναι πολύ πιο μετριοπαθείς: δέκατη πέμπτη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 12:21. Οι πρόσφατες νίκες επί της Ρόμα (3:2) και της Μπολόνια (1:0) βοήθησαν την ομάδα να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση ασφαλείας. Επιπλέον, πρόσφατα σκόνταψαν με τη Σαλερνιτάνα (1:2), Τζένοα (0:0) και Ίντερ (0:2).

Πρόβλεψη

Η σημερινή Αταλάντα είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από τη Βενέτσια. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα προσωπικού και το κίνητρο είναι εντάξει. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν τον αντίπαλο με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *