The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Βενέτσια: προγνωστικά για στοίχημα

Дженоа-Аталанта-21.12

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Η Ιταλία επέστρεψε στο ποδόσφαιρο μετά από χειμερινό διάλειμμα πριν από λιγότερο από μία εβδομάδα. Όμως θα παιχτεί ήδη τρίτος αγώνας, αλλά μόνο οι σύλλογοι που έφτασαν στο επίπεδο των 16. Ένα από τα ζευγάρια που θα παίξουν την Τετάρτη είναι η Αταλάντα και η Βενέτσια. Ποιος από αυτούς θα καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο;

Η Αταλάντα θεωρείται παραδοσιακά ως τακτική στην ομάδα των ηγετών.

Οι «μπεργαμάσκι» υπό τον Γκασπερίνι βιώνουν την ακμή τους. κάποτε αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να πιαστεί καλά-καλά από θέση στη Serie A. Ενώ τα τελευταία χρόνια παίζει σταθερά στο Champions League. Παρεμπιπτόντως, η τρέχουσα κλήρωση αποδείχθηκε ανεπιτυχής: έχοντας χάσει στον τελευταίο γύρο εντός έδρας, στο Μπέργκαμο από τη Σεβίλλη, οι Ιταλοί κατέλαβαν την 3η θέση. Θα έχει όμως ενδιαφέρον να τους δούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, γιατί το τρόπαιο σαφώς τους λείπει. Από αυτή την άποψη η «Θεά» υπενθυμίζει την Τότεναμ, η οποία έχει επίσης μετατραπεί από μια μεσαία ομάδα σε συχνό κάτοικο της τετράδας των ηγετών, αλλά δεν έχει κερδίσει πραγματικά τίποτα. Παρεμπιπτόντως, ήταν πιο κοντινά σε αυτό στο κύπελλο, έχοντας παίξει στους τελικούς τόσο το 2019 όσο και το 2021. Ίσως όμως θα βγει καλύτερα τώρα; Μετά το 6-2 με την Ουντινέζε εντός έδρας, ο Μαλινόβσκι και η παρέα πρέπει να είναι σε καλή διάθεση.

Η Βενέτσια παίζει Serie A για πρώτη φορά μετά από 2 δεκαετίες

Η ομάδα πάλεψε για το δικαίωμα να παίξει στο Calcio για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά την ίδια στιγμή, ήταν και τυχερή: η ομάδα τελείωσε το κανονικό πρωτάθλημα στην 5η θέση, αλλά πέρασε με επιτυχία τα πλέι-οφ. Και σαφώς σκοπεύει να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Για αυτό βρέθηκαν χρήματα για ενίσχυση ακόμα και τον χειμώνα. Ο Κουίζανς αγοράστηκε από την Μπάγερν Μονάχου, κέρδισε τη διαμάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον νεοφερμένο. Ένας νέος παίκτης δεν θα περισσέψει, καθώς ο σύλλογος εξακολουθεί να παλεύει να επιβιώσει αυτή τη στιγμή. Το νέο έτος 2022 ξεκίνησε με 0-3 με τη Μίλαν, κάτι που υποδηλώνει ότι δεν θα είναι εύκολο. Από την άλλη πλευρά, ο αγώνας με τη Σαλερνιτάνα αναβλήθηκε και εκεί ήταν πολύ πιθανό να κερδίσουν βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά το 2004, υπήρξε μια πολύ μεγάλη παύση στους αγώνες μεταξύ συλλόγων. Έπαιξαν ξανά μόλις τον Νοέμβριο, στο Μπέργκαμο οι γηπεδούχοι δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα με τον νεοφερμένο. Το φαβορί κέρδισε με σκορ 4-0 με χατ-τρικ του πρώην παίκτη της Σπαρτάκ Μάριο Πασχάλιτς.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα είναι, φυσικά, αρκετά απρόβλεπτη. Αλλά εξακολουθεί να είναι σαφώς πιο δυνατή από τον πρωτάρη της Serie A, και παίρνει το κύπελλο στα σοβαρά. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 2,05).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *