The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ασγκαμπάτ εναντίον Σαγκαντάμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ашхабад-Шагадам-13.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρκμενιστάν. Στάδιο Ασγκαμπάτ

Ο όγδοος γύρος του πρωταθλήματος του Τουρκμενιστάν θα μας παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των φιλόδοξων Ασγκαμπάτ και Σαγκαντάμ.

Ασγκαμπάτ

Μέχρι σήμερα η Ασγκαμπάτ είναι η πέμπτη, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 8:7 και έχοντας ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Την παραμονή οι πρωτευουσιάνοι, όπως αναμενόταν, έχασαν 1:4 από την Αλτίν Ασίρ. Αλλά πριν από αυτό πέτυχαν τρεις συνεχόμενες νίκες σε συναντήσεις με την Νέμπιτσι (5:2), Μερβ (1:0) και Ενεργκέτικ (1:0).

Σαγκαντάμ

Ο τρέχων κάτοχος των χάλκινων μεταλλίων του πρωταθλήματος ξεκίνησε την εκστρατεία με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση για αυτόν βελτιώθηκε δραματικά. Έχοντας νικήσει τη Μερβ (1:0), την Kopetdag (1:0) και την Ενεργκέτικ (1:0), οι κίτρινο-μπλε μετακόμισαν στην τέταρτη θέση του τουρνουά με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:4.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η Σαγκαντάμ δεν θα δώσει προσοχή στην κατάσταση του αουτσάιντερ και θα επιτύχει και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα με τον συνηθισμένο ρεαλιστικό τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Η Σαγκαντάμ δεν θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,83


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *