The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανδόρα εναντίον Αγγλία: προγνωστικά για στοίχημα

Андорра-Англия-09.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος Η – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο της Ανδόρρας λα Βέγια

Το Σάββατο θα έχουμε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, φέρνουμε στην προσοχή σας την πρόβλεψη για τον αγώνα Ανδόρα – Αγγλία, οι αντίπαλοι θα παίξουν στην πρόκριση για το Μουντιάλ 2022.

Οι Βρετανοί πρέπει να κερδίσουν με σιγουριά τον όμιλο

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας είναι μία από τις πιο δυνατές στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έδειξε την υψηλή της κλάση στο Euro 2020, όπου έφτασε στον τελικό και έχασε μόνο από τους Ιταλούς στα πέναλτι. Σε αυτή τα προκριματικά οι Βρετανοί δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, έχουν ήδη καταφέρει να ξεφύγουν από τον πλησιέστερο διώκτη 4 βαθμούς μπροστά. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σημείωσαν ισοπαλία στον τελευταίο τους αγώνα εκτός έδρας με την Πολωνία 1:1, η νίκη χάθηκε στα 90 + 2 λεπτά, πριν από αυτό η ομάδα είχε μόνο νίκες στα προκριματικά.

Η Ανδόρα έχει τους ανταγωνιστές της

Ο όμιλος Η χωρίζεται συμβατικά σε δύο μέρη, τέσσερις ομάδες αγωνίζονται για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η Ανδόρα και ο Άγιος Μαρίνος ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Τώρα η Ανδόρα είναι η πέμπτη στον όμιλο, έχοντας 3 βαθμούς στο ενεργητικό, έχοντας κερδίσει μόνο τον προαναφερθέντα Άγιο Μαρίνο. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα έπαιξε ακόμα με αξιοπρέπεια, χάνοντας μόνο 1:2 εκτός έδρας από την Ουγγαρία. Η προτελευταία θέση στον όμιλο είναι το ανώτατο όριο για την Ανδόρα, οι παίκτες πρέπει απλώς να αποκτήσουν εμπειρία απέναντι σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν πέντε φορές, δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι η Αγγλία κέρδισε σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς να χάσει ποτέ. Σε αυτή τα προκριματικά η Ανδόρα έχασε εκτός έδρας από τον αντίπαλο με σκορ 0:4.

Πρόβλεψη

Όλα, φυσικά, καταλήγουν στο ερώτημα με ποιο σκορ θα κερδίσουν οι Βρετανοί, οι φιλοξενούμενοι απλά πρέπει να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς, το σκορ δεν είναι τόσο σημαντικό. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στην κατηγορία, πολλοί περιμένουν ήττα σε αυτή τη συνάντηση, όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες των «ιδρυτών του ποδοσφαίρου». Είναι προφανές ότι το παιχνίδι θα πάει σε ένα τέρμα, ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στη νίκη της Αγγλίας με χάντικαπ -3,5 και απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *