The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα Λας Πάλμας εναντίον Βαλένθια

LasPalmas-Valencia-30.01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ.

Gran Canaria

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας θα παίξουν Λας Πάλμας και Βαλένθια, νομίζω ότι σε αυτό το ματς θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Από τότε, που οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην ελίτ, κατάφεραν να σφραγίσουν τις θέσεις στη μέση του βαθμολογικού πίνακα: δεν είναι έτοιμοι να αγωνίζονται για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά δεν κινδυνεύουν από τον υποβιβασμό. Αποχή των 12 πόντων από τη 18η θέση επιτρέπει στις πάλμες να αισθάνονται άνετα, έτσι εντός έδρας θα παίξουν ανοιχτά. Οι φιλοξενούμενοι για τη δεύτερη σεζόν παίζουν πολύ άσχημα, εάν δεν υπήρχαν οι 7 πόντοι σκοραρισμένοι στο νέο έτος, η Βαλένθια θα μοιραζόταν τώρα τη 18η θέση με τη Σπόρτινγ. Ωστόσο, οι δύο τελευταίες νίκες μπορεί να δώσουν σιγουριά στις νυχτερίδες και επιτέλους να βγουν στο νικητήριο δρόμο.

Στην τρέχουσα σεζόν οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να παίξουν μεταξύ τους, τότε το ματς έληξε με σκορ 2-4, νίκη της Λας Πάλμας. Και το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε σε 4 από τα 5 προσωπικές συναντήσεις, δηλαδή υπάρχει τάση για πέρασμα. Και οι δύο ομάδες δεν λάμπουν στην άμυνα: οι πάλμες έχουν διαφορά τερμάτων 30:19, οι νυχτερίδες, με τη σειρά τους, έχασαν 33 γκολ σε 18 παιχνίδια, χειρότερα από  αυτούς υπερασπίζονται μόνο 3 αουτσάιντερ της Λιγκ: Σπόρτινγκ, Οσασούνα και Γρανάδα.

Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει μόνο 4 παιχνίδια σε 0, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι όλα ξηρά ματς πραγματοποιήθηκαν στην Γκραν Κανάρια (γήπεδο των πάλμων). Συνολικά 9 γκολ η Λας Πάλμας έχασε εντός έδρας, που είναι καλή ένδειξη, αλλά την ίδια στιγμή μόνο σε 4 από τα 10 εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα έχει διατηρήσει την εστία της ανέπαφη. Παράλληλα οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη σύνθεσή τους πολλούς παίκτες της άμυνας. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Bigas, ενώ ο αντικαταστάτης του ο Aytami πήρε τη κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα. Τραυματισμένος είναι και ένας άλλος αμυντικός David Garcia, δηλαδή η Λας Πάλμας στο κέντρο της άμυνας έχει μια τρύπα.

Στους φιλοξενούμενους δεν θα παίξει ο αμυντικός Aymen Abdennour, όμως, με αυτόν ή χωρίς αυτόν η άμυνας της Βαλένθια φαίνεται άσχημα. Ναι, κατάφερε να παίξει εναντίον Βιγιαρεάλ στο 0, που προκάλεσε κιόλας μια μικρή αίσθηση, διότι μέχρι τότε οι νυχτερίδες έχαναν τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τους φιλικούς αγώνες και τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, η Βαλένθια είχε μια σειρά από 34 παιχνίδια, όπου η ομάδα απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Αλλά στην επίθεση των συλλόγων όλα είναι εντάξει, και οι δύο ομάδες σκόραραν από 28 γκολ στο πλαίσιο της La Liga. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε θέση να σκοράρουν μόνο σε 4 από 19 παιχνίδια του πρωταθλήματος, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δύο από αυτά 9 ματς ήταν με την Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν την εστία μόνο στους 2 αντιπάλους, παράλληλα η Βαλένθια σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ κατά τη διάρκεια των 15 επίσημων παιχνιδιών.

Γι’ αυτό δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι στη Λας Πάλμας το «γκολ-γκολ» πέρασε σε 12 από 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (63% των αγώνων), στη Βαλένθια το στοίχημα αυτό πέρασε σε 15 από 18 παιχνίδια στη La Liga (80% των αγώνων). Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν 3 πόντους, δε θα δούμε την υποτονική δράση στην επίθεσή τους. Και οι νυχτερίδες δείχνουν καλό ποδόσφαιρο, χαλάει μόνο η άμυνα. Αλλά η Λας Πάλμας εντός έδρας της θα αισθάνεται πιο σίγουρη, τέτοια άμυνα του αντιπάλου θα είναι στις δυνάμεις της να σπάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: «γκολ-γκολ» με απόδοση 1,72.

Καλή τύχη!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *