The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Атлетик-РеалМадрид-22.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
San Mamés Barria
Φιλόδοξες Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον αγώνα της δέκατης όγδοης αγωνιστικής της La Liga.
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Το προηγούμενο μέρος της σεζόν δεν ήταν το καλύτερο για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των αγώνων του με Ζιρόνα (1:2), Βαγιαδολίδ (3:0), Ρεάλ Μπέτις (0:0), Οσασούνα (0:0) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:3). Τώρα τα «λιοντάρια» είναι στην όγδοη θέση με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:17, αλλά βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.
Ρεάλ Μαδρίτης
Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης με δυσκολία επικράτησε της Κάδιθ (2:1) και της Βαγιαδολίδ (2:0), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Ζιρόνα και ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (2:3) και Βιγιαρεάλ (1:2). Λόγω της επιτυχημένης έναρξης της εκστρατείας, οι Blancos εξακολουθούν να βρίσκονται επάξια στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 36:16.
Πρόβλεψη
Με την υποστήριξη των κερκίδων της η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκαλεί συχνά σοβαρά προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και τώρα που οι Blancos δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, οι πιθανότητες επιτυχίας των γηπεδούχων είναι ακόμα μεγαλύτερες. Πιστεύω ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν προσεκτικά και θα μας ευχαριστήσουν με έναν δοσομετρημένο αριθμό εύστοχων βολών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 3 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *