The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Алькояно-РеалМадрид-05.01

Σούπερ Καπ Ισπανίας – Τελικός

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Fahd Stadium

Στις 16 Ιανουαρίου θα αναδειχθεί ο νικητής του Σούπερ Καπ Ισπανίας, στην αποφασιστική μάχη θα αγωνιστούν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι Βάσκοι έδειξαν τη δύναμή τους

Η Αθλέτικ στον ημιτελικό κατάφερε να κερδίσει με ισχυρή θέληση τη νίκη επί της Ατλέτικο με σκορ 2:1. Οι Βάσκοι έχαναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά στο διάστημα από το 77ο έως το 81ο λεπτό πέτυχαν δύο γκολ, που τους επέτρεψαν να φτάσουν στον τελικό. Η κατάκτηση του τροπαίου για τον σύλλογο θα είναι ένα σημαντικό γεγονός, αν και η Αθλέτικ είναι ο σημερινός κάτοχος του Σούπερ Καπ, συνολικά η ομάδα έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο τρεις φορές, μόνο η Μπάρτσα και η Ρεάλ Μαδρίτης το έκαναν περισσότερες φορές. Στο πρωτάθλημα οι Βάσκοι δεν εντυπωσιάζουν, είναι μόλις ένατοι, αν και υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστούν ακόμη και για την πρώτη τετράδα. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στον επερχόμενο αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη νικήσει τον κύριο αντίπαλο

Η Ρεάλ έχει ήδη κερδίσει την κύρια νίκη σε αυτό το μίνι τουρνουά, όταν επικράτησε στο El Clasico επί της Μπαρτσελόνα με 3-2 στην παράταση. Φυσικά, από το σύλλογο περιμένουν την κατάκτηση τρόπαιο, αλλά οι Μαδριλένιοι θα συγχωρεθεί για τη νίκη επί των Καταλανών. Οι «μαρέγκες» προηγούνται στο πρωτάθλημα, μόνος ανταγωνιστής είναι η Σεβίλλη, 5 βαθμούς πίσω, αλλά με ένα παιχνίδι με το χέρι. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού, πιο πολύ στην αμυντική γραμμή.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μεταξύ τους δύο φορές αυτή τη σεζόν, και οι δύο συναντήσεις έγιναν τον Δεκέμβριο και έληξαν με νίκες της Ρεάλ – 1:0 εντός και 2:1 εκτός έδρα της.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο, οπότε η Ρεάλ δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί. Το αποτέλεσμα θα πιέζει τη Μαδρίτη και οι Βάσκοι ξέρουν πώς να παίζουν απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους. Η Αθλέτικ θα παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δε θα δώσει έτσι απλά το τρόπαιο. Θεωρούμε ενδιαφέρον να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μου πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *