The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-РеалМадрид-16.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Όλοι οι αγώνες του προτελευταίου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν θα ξεκινήσουν την ίδια στιγμή για να μειώσουν την πιθανότητα αγώνων κατόπιν συμφωνίας και οι παίκτες έφυγαν με κίνητρα, χωρίς να γνωρίζουν τα αποτελέσματα των αγώνων των ανταγωνιστών. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βάσκοι δεν έχουν τίποτα να πολεμήσουν

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ήδη τελειώσει τη σεζόν, ο σύλλογος δεν έχει τίποτα να αγωνιστεί, αφού οι Βάσκοι καταλαμβάνουν μόνο την ένατη θέση στην κατάταξη. 9 βαθμούς θέλουν μέχρι τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, οπότε δεν υπάρχει ούτε θεωρητική δυνατότητα. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα ηττήθηκε από το αουτσάιντερ Ουέσκα 0:1. Αυτή τη σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε το Super Cup Ισπανίας, αν και δεν έχει νόημα αυτό το τρόπαιο, αλλά στον τελικό του King’s Cup, ο σύλλογος έχασε από τη Μπαρτσελόνα. Επτά παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών.

Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει και να περιμένει τους γείτονες να αποτύχουν

Το Royal Club συνεχίζει να αγωνίζεται για το τίτλο στο πρωτάθλημα, προς το παρόν η Ρεάλ είναι δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τον τίτλο, επειδή ο ανταγωνιστής έχει απλό πρόγραμμα: Οσασούνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Οι «μαρέγκες» έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα, εκτός από την Ατλέτικο θα πρέπει να παίξουν στον τελευταίο γύρο εναντίον της Βιγιαρεάλ. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει τη Γρανάδα εκτός έδρας 4:1. Στον τύπο εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αποχωρήσει από την ομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της σεζόν, το αποφάσισε ο ίδιος ο τεχνικός. Πέντε παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο, κυρίως αμυντικοί.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο αγώνα, η Ρεάλ κέρδισε με σκορ 3:1, το καθήκον των «μαρέγκων» απλοποιήθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Ραούλ Γκαρσία άφησε από τους Βάσκους στη μειονότητα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εκδικήθηκε τον αντίπαλο στους ημιτελικούς του Ισπανικού Κυπέλλου, κερδίζοντας με σκορ 2:1, σημειώθηκαν δύο γκολ από τον προαναφερθέντα Ραούλ Γκαρσία.

Πρόβλεψη

Αν και η Αθλέτικ δεν έχει κίνητρα για τουρνουά, οι Βάσκοι δεν θα δώσουν ποτέ βαθμούς σε ένα σύλλογο από τη Μαδρίτη, υπάρχει μια μικρή πολιτική χροιά εδώ. Ο αγώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος, οι Μαδριλένιοι πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Ενδιαφέρον εδώ είναι το στοίχημα στη σαφή νίκη των φιλοξενούμενων. Οι «μαρέγκες» θα πρέπει να δώσουν το παν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *