The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ουέσκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-Уэска-18.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Στις 17 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του 14ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν, θα διεξαχθεί μόνο ένας αγώνας Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ουέσκα.

Οι Βάσκοι πρέπει να ανέβουν στην κατάταξη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την κατάσταση της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αφού βρίσκεται στην 13η θέση. Στον τελευταίο γύρο οι Βάσκοι αγωνίστηκαν απεγνωσμένα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας στο τέλος με σκορ 1:3. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα της συνάντησης επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την αποβολή, ήδη μέχρι το 13ο λεπτό ο Ραούλ Γκαρσία είχε «κερδίσει» δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την Αθλέτικ στη μειονότητα. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού αποτελεί μόνο τρεις βαθμούς, κάτι που πρέπει να αναγκάσει την ομάδα να ενεργοποιηθεί. Οι Βάσκοι έχουν να κερδίσουν στους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους, έχοντας σημειώσει μόνο δύο βαθμούς.

Η Ουέσκα ξεπέρασε ψυχολογικό εμπόδιο

Μέχρι τον τελευταίο γύρο η Ουέσκα παρέμεινε η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν γνώριζε τη γεύση των νικών. Ο 13ος γύρος ήταν τυχερός για τον νεοφερμένο, η ομάδα νίκησε την Αλαβές εντός έδρας με σκορ 1:0. Η πρώτη επιτυχία δεν επέτρεψε στον σύλλογο να εγκαταλείψει τη ζώνη υποβιβασμού, η Ουέσκα είναι η προτελευταία του πρωταθλήματος, είναι ηγέτης στον αριθμό των ισοπαλιών, υπήρχαν 8. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε αγώνα στο Ισπανικό Κύπελλο εναντίον ενός ελάχιστα γνωστού αντιπάλου από την Tercera και κέρδισε μόνο στην παράταση 3:2. Για να θεωρηθεί επιτυχής αυτή η σεζόν, θα είναι αρκετό να τερματίσει πάνω από την 18η θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν φτωχοί ιστορία αναμετρήσεων, αφού έπαιξαν μόνο στην σεζόν 2018/2019, αλλά είχαν τέσσερις αγώνες. Στο πλαίσιο του Ισπανικού Κυπέλλου η Αθλέτικ κατέστρεψε δύο φορές τον αντίπαλο με το ίδιο σκορ 4:0, ενώ στην Πειμέρα οι Βάσκοι έπαιξαν εντός έδρας 2:2 και κέρδισαν εκτός έδρας νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Για αυτήν τη συνάντηση οι bookmakers προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, φυσικά. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει τεράστια εμπειρία που θα βοηθήσει στην επίτευξη θετικού αποτελέσματος Η Ουέσκα θα είναι σε ψυχολογική άνοδο μετά την πρώτη νίκη, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε φανταστικό σερί νικών από τον νεοφερμένο. Ας ρίξουμε το στοίχημα σε σαφή νίκη για τους Βάσκους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με απόδοση 2,2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *