The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-Сельта-04.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Στην Ισπανία, την Παρασκευή κιόλας, θα ξεκινήσει μια νέα περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Νωρίτερα από άλλους, παραδοσιακά, θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα αρκετά δημοφιλείς σύλλογοι, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Θέλτα. Υπάρχουν πιθανότητες για φιλοξενούμενους στο Βίγκο;

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αλλά κερδίσει το δικό της εντός έδρας

Οι Βάσκοι ήταν πάντα διάσημοι για την ιδιαίτερη σχέση τους με την πόλη τους, αρκεί να θυμηθούμε αυτή τη μοναδική προσέγγιση στην σύνθεση της ομάδας, την οποία στο Μπιλμπάο πεισματικά δεν παρατάνε. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ήταν πάντα ένα μια ομάδα «εντός έδρας» παιχνιδιού και οι επισκέψεις στο Σαν Μαμές θεωρούταν πάντα δύσκολες για οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές τώρα: εντός έδρας, οι παίκτες  του Γκαίθκα Γκαριτάνο Αγκίρε έχουν κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές, την Μπέτις νίκησαν συντριπτικά με σκορ 4:0. Ενώ εκτός έδρας υπήρχαν 3 ήττες και όχι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Ωστόσο, υπάρχει και πρόοδος εδώ: την περασμένη Κυριακή οι Βάσκοι επισκέφθηκαν τη Χετάφε και σημείωσαν ισοπαλία στη Μαδρίτη. Είχαν προβάδισμα στο σκορ κιόλας για περισσότερο από μία ώρα, αλλά δέχτηκαν γκολ σε απάντηση στο 75ο λεπτό.

Η Θέλτα άρχισε να επωφελείται από την αλλαγή του τεχνικού

Η ομάδα έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να αγωνίζεται για επιβίωση. Στο τελευταίο tempada ήταν σε θέση να βελτιωθούν υπό την καθοδήγηση του Oscar Garcia και (όχι χωρίς τη βοήθεια του Fedor Smolov) βγήκαν από τη ζώνη υποβιβασμού. Αλλά αυτό το φθινόπωρο, με αυτόν τον τεχνικό, έβγαλαν μια σειρά από 7 αγώνες χωρίς νίκες και του έδωσαν  παπούτσια στο χέρι πριν από ένα μήνα. Ο νέος τεχνικός, ο οποίος έφτασε επειγόντως από την Αργεντινή, Eduardo Coude, έκανε το ντεμπούτο του στον προπροηγούμενο γύρο με ήττα, αλλά φαινόταν ωραία η ομάδα του. Είχε προβάδισμα κιόλας στην έδρα της Σεβίλλης, και έχασε τα μοιραία γκολ στο 85ο και 87ο λεπτό. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η εικόνα ήταν αντίθετη: παίζοντας εντός έδρας, η Θέλτα έχασε πρώτη. Αλλά ο Νολίτο απάντησε κυριολεκτικά στην επόμενη επίθεση, και στο τέλος τα γκολ από τον Μπάιζα και τον Μπελτράν έφεραν σίγουρη νίκη 3:1. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτό, οι Γαλικιανοί παραμένουν στη ζώνη υποβιβασμού, ακόμα κι αν ανέβηκαν στην 18η θέση και σε βαθμούς ισούνται με τη Βαγιαδολίδ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Θέλτα κερδίζει ως επί το πλείστον τους βαθμούς της στην έδρα της στο Βίγο, και στο τελευταίο πρωτάθλημα σημείωσε 4 από τους 6 πιθανούς. Όμως εκτός έδρας οι Γαλικιανοί κέρδισαν μόνο μία φορά στους 21 τελευταίους αγώνες, στο πλαίσιο του εθνικού κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η αλλαγή του τεχνικού επηρεάζει θετικά την Θέλτα. Όμως η Αθλέτικ δεν είναι επίσης άσχημη, ειδικά εντός έδρας. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των γηπεδούχων, ασφαλίζοντας τον εαυτό του με «μηδενικό» χάντικαπ (με απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *