The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Ювентус-17.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μιλάνο. Σαν Σίρο

Στη Serie A οι διοργανωτές άφησαν το πιο διασκεδαστικό για αυτό το Σαββατοκύριακο. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ωραίο από τη μονομαχία μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους; Η πρωταθλήτρια των προηγούμενων εποχών ενάντια στο τρέχον φαβορί στην έδρα της. Ο Antonio Conte με τεράστια εμπειρία του ενάντια στον αρχάριο Andrei Pirlo – ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης;

Ίντερ ξόδεψε περισσότερη ενέργεια από ό, τι είχε υπολογίσει στο κύπελλο

Οι Nerazzurri αντιμετώπισαν προβλήματα την Τετάρτη στη Φλωρεντία. Η τοπική Φιορεντίνα ζωντάνεψε σαφώς, και δεν δίστασε ούτε από το γκολ από το πέναλτι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου από τον Βιντάλ. Στο 57ο λεπτό ο Κουάμε ισοφάρισε, μετά η ομάδα του Πραντέλι προσπάθησε να παίξει με ίσους όρους. Δεν της έφτασε πολύ λίγο – ο Λουκάκου χτύπησε το νικητήριο γκολ στο 119ο λεπτό. Αλλά πόση προσπάθεια χρειάστηκε για να περάσει η Ίντερ στον επόμενο γύρο του Koppa… Φαίνεται οι «μαύρο-μπλε» γενικά δεν λάμπουν. Πριν από αυτό το παιχνίδι, έχασαν αρχικά απροσδόκητα από τη Σαμπντόρια και στη συνέχεια δεν διατήρησε το πλεονέκτημα στην πρωτεύουσα, παίζοντας 2-2 με τη Ρόμα.

Η Γιουβέντους αντιμετώπισε περίπου τα ίδια προβλήματα

Η «Γηραιά Κυρία» στις 13 Ιανουαρίου έπαιξε εντός έδρας ενάντια στη Τζένοα. Υπό τέτοιες συνθήκες τίποτα δεν καλό δεν έπρεπε να περιμένει τον αντίπαλο στο Τορίνο. Όταν κιόλας οι Kulusevski και Morata σκόραραν δύο φορές πριν από το 23ο λεπτό στον Paleari, φάνηκε, ακόμη και οι παίκτες πίστευαν ότι όλα είχαν τελειώσει. Όμως οι «griffins» διαφωνούσαν, απροσδόκητα απάντησαν με ένα γρήγορο γκολ, και στο μέσο του 2ου ημιχρόνου ισοφάρισαν. Όπως και η Ίντερ, οι παίκτες του Πίρλο κέρδισαν στην παράταση, αλλά όχι χάρη στον στόχο του ηγέτη τους, εδώ ο Χαμάζα Ράφια σημείωσε το ντεμπούτο του στην ανώτερη ομάδα με το πιο σημαντικό γκολ. Ο Ρονάλντο βγήκε επίσης, για τον οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκουραστεί, αλλά τον έβαλαν σε μάχη στο τέλος του κανονικού χρόνου. Αλλά, φυσικά, ώρα θα υπάρχει μια εντελώς διαφορετική σύνθεση των «μαυροάσπρων» από την αρχή, και θα παίξουν με διαφορετική διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι μετά το 0-3 με τη Φιορεντίνα, η ομάδα κέρδισε στη Serie A τρεις συνεχόμενες φορές, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί του ηγέτη, Μίλαν, με σκορ 3-1 εδώ, στο Giuseppe Meazza.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γιουβέντους κυριαρχεί με αυτοπεποίθηση σ’ αυτό το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Και η εμφάνιση του Antonio Conte έφερε αλλαγές καθόλου, την περασμένη σεζόν η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε και τους δύο αγώνες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ωραία επίθεση, τι αξίζει η διαμάχη μεταξύ των Λουκάκου και Μαρτινέζ και των Ρονάλντο και Μοράτα. Αλλά η άμυνα δεν είναι τέλεια τόσο στην Ίντερ όσο και στη Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 0 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *