The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

MILAN, ITALY - JANUARY 11:  Stefano Biraghi  of FC Internazionale in action during the Serie A match between FC Internazionale and Atalanta BC at Stadio Giuseppe Meazza on January 11, 2020 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το Σάββατο, ως συνήθως, θα σας ενθουσιάσει με έναν μεγάλο αριθμό ενδιαφερόντων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πολλή προσοχή στη Serie A θα προσελκύσει πιθανώς η μάχη Ιντερ – Αταλάντα, η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοιμάστηκε από τους δημοσιογράφους της ιστοσελίδας μας.

Οι Μιλανέζοι είναι μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος

Μετά από πέντε γύρους της Serie A η Ίντερ μοιράζεται το προβάδισμα με τη Μίλαν, μόνο η Νάπολι, η οποία έχει ένα παιχνίδι στο χέρι και είναι ένα βαθμό πίσω, μπορεί να προσπεράσει τους «κυανόμαυρους». Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι νίκησαν τη Φιορεντίνα εκτός έδρας με σκορ 3:1, αν και έχασαν γκολ πρώτοι. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι η ομάδα θα καταφέρει να διατηρήσει υψηλό ρυθμό, άλλωστε, έχασαν τον Λουκάκου και πρέπει να συνηθίσουν τον νέο προπονητή. Στο Champions League έπαιξαν καλά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σημείωσαν εντός έδρας ήττα από τους Μαδριλένιους με σκορ 0:1. Πέντε παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Οι Μπεργκαμάσκι προσπαθούν να ανεβάσουν τους ρυθμούς

Η Αταλάντα είναι τώρα τέταρτη στο πρωτάθλημα, αν και θεωρητικά η ομάδα μπορεί να προσπεράσει τη Ρόμα. Οι Μπεργκαμάσκι δεν έχουν εντυπωσιακή απόδοση, όπως όλοι έχουν συνηθίσει, σημείωσαν μόλις έξι γκολ σε πέντε συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Gasperini νίκησαν εντός έδρας τη Σασουόλο με σκορ 2:1. Με βάση τα αποτελέσματα, ο σύλλογος σταδιακά κερδίζει δυναμική, αλλά πολύ δύσκολα. Δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλοί έχουν προσαρμοστεί σε αυτόν τον τρόπο. Η Αταλάντα έχει δύο τραυματισμένους παίκτες, για αυτόν τον λόγο θα χάσουν τη συνάντηση με την Ίντερ.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο της περασμένης σεζόν οι ομάδες δεν σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, στο Μπέργκαμο έπαιξαν 1:1, εντός στο γήπεδό της η Ίντερ κέρδισε με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Ο σύλλογος του Μιλάνου θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού, αν και πρόκειται για διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η Αταλάντα κερδίζει δυναμική με κάθε αγώνα και είναι σε θέση να κερδίζει βαθμούς τουλάχιστον εδώ. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα και στοιχηματίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *