The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ίντερ εναντίον Έμπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Интер-Эмполи-23.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα
Η Ιταλία αγωνίστηκε για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, το Supercup, αυτή την εβδομάδα. Ως αποτέλεσμα, μετακινήθηκε για Δευτέρα ο αγώνας της συμμετέχουσας σε αυτό το μίνι τουρνουά, της Ίντερ, στη Serie A. Η Έμπολι έρχεται στο Τζουζέπε Μεάτσα. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να επιβάλουν ίντριγκα σε αυτή τη μονομαχία; Το αναλυτικό τμήμα του site ανακοίνωσε πρόβλεψη για τον αγώνα της 23ης Ιανουαρίου 2023.
Η Ίντερ φαίνεται αρκετά καλή και υπό τον Ιντζάγκι
Οι Nerazzurri πέτυχαν το πολυαναμενόμενο αποτέλεσμα, το Scudetto, υπό τον Κόντε. Αλλά ο Αντόνιο έχει μια ιδιαιτερότητα: δίνει τρόπαια, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί συνεχώς την αγορά νεοφερμένων αστέρων. Όταν οι ιδιοκτήτες του έργου από την Κίνα αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα, ο «Κόμης» τράπηκε αμέσως σε φυγή. Ο Σιμόν, που τον αντικατέστησε στη Λάτσιο, έχει συνηθίσει να λειτουργεί με ό,τι έχει διαθέσιμο. Στη Μίλαν πετυχαίνει επίσης πολλά, ο νεαρός τεχνικός πήρε τρόπαια, αν και όχι του κύριου διαμετρήματος, στη νέα θέση στην κλήρωση του 2021/2022. Ακόμα και τώρα οι Μαυρομπλε, έχοντας ξεπεράσει δυσκολίες στο ξεκίνημα, επίσης δεν είναι κακοί. Προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Champions League, αφήνοντας πίσω την ίδια την Μπαρτσελόνα. Στο Calcio επίσης κατάφεραν να επιστρέψουν στους αρχηγούς ομίλους. Λοιπόν, το «κερασάκι στη τούρτα» ήταν το 3:0 στο ντέρμπι με τη Μίλαν στο Σούπερ Καο.
Η Έμπολι περνά για 2η σερί σεζόν στο Calcio
Οι «μπλε» είναι μια αρκετά γνωστή ομάδα, αλλά όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Οι προηγούμενες προσπάθειες να κερδίσει έδαφος στη Serie A ήταν ανεπιτυχείς. Όμως την περασμένη σεζόν, υπό την ηγεσία του Andreazzoli, κατάφερε να κερδίσει αρκετούς βαθμούς για να τερματίσει άνετα στην 14η θέση. Ωστόσο, το καλοκαίρι άλλαξαν τεχνικό τους, ποντάροντας στον Πάολο Ζανέτι. Όχι αμέσως, αλλά αποδείχθηκε ότι δικαιολογεί την εμπιστοσύνη. Αρκεί να πω ότι τώρα τρέχει το αήττητο σερί της ομάδας. Κέρδισαν την νεοφερμένη Κρεμονέζε πριν από το διάλλειμα, το Ιανουάριο ξεκίνησαν με ισοπαλίες με Ουντινέζε και Λάτσιο εκτός έδρας. Επιτέλους πριν από μια εβδομάδα, κατάφεραν να νικήσουν τη μαχήτρια για επιβίωση, τη Σαμπντόρια.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Ίντερ κυρίως κέρδιζε εναντίον αυτού του αντιπάλου, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας κλήρωσης στο Calcio. Ταυτόχρονα όμως, στο Κύπελλο πριν από έναν χρόνο, οι Νερατζούρι καίγονταν μέχρι και 90+ λεπτά εντός έδρας, ωστόσο κέρδισαν 3:2 στην παράταση.
Πρόβλεψη
Είναι πιθανό η Ίντερ να μην επαναλάβει το σκορ του Σούπερ Καπ. Αλλά πρέπει και πάλι να κερδίσει με σιγουριά, οπότε ποντάρουμε στη νίκη της με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,833.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *