The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Эвертон-Арсенал-06.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Στην Αγγλία μια μεγάλη σειρά ποδοσφαιρικών αγώνων θα ολοκληρωθεί μόνο τη Δευτέρα. Οι δύο τελευταίοι αρκετά φιλόδοξοι και δημοφιλείς σύλλογοι, η Έβερτον και η Άρσεναλ, θα παίξουν τον αγώνα τους. Αντιπαράθεση 2 Ισπανών προπονητών: έμπειρος Μπενίτεθ εναντίον νεαρού Αρτέτα. Ποιος θα κερδίσει στη Λίβερπουλ; Οι αναλυτές του ιστότοπου δημοσίευσαν μια αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου 2021.

Η Έβερτον δεν μπορεί να βγει από την κρίση

Τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν επιτέλους έστω να σκοράρουν. Επιπλέον, χτύπησαν το τέρμα του κύριου αντιπάλου τους, της γειτονικής Λίβερπουλ. Εκεί, ωστόσο, ήταν κυρίως η επιμονή και η προσωπική τάξη του Γκρέι που λειτούργησε. Γενικότερα, οι «κόκκινοι» κέρδισαν εύκολα και χαριτωμένα την ομάδα του Μπενίτεθ. Ο Σαλάχ σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρόσθεσαν και οι Χέντερσον και Ζότα, γενικά έδειξαν διαφορά στη τάξη, που κατέληξε στο τελικό 4-1. Η Έβερτον, από την άλλη, έχασε για 6η φορά στους τελευταίους 7 γύρους (με εξαίρεση την λευκή ισοπαλία με την Τότεναμ) και παρουσίασε ένα σύννεφο προβλημάτων, από αδύναμη επίθεση, όπου ο Ρόντον δεν τραβάει πια (ο Κάλβερτ-Λιούιν είναι τραυματισμένος), έως και αστοχίες στην άμυνα.

Η Άρσεναλ γενικά δεν είναι άσχημη, αν και χάνεται κόντρα στους γίγαντες

Οι «κανονιέρηδες» μοιάζουν με σοβαρό διεκδικητή της 4ης θέσης. Προφανώς, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν στενά με κανέναν από τους τρεις ηγέτες – από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Αύγουστο και τη Λίβερπουλ πρόσφατα ο σύλλογος πήρε πολλά γκολ, ενώ η ρεαλιστική Τσέλσι περιορίστηκε στη νίκη 2-0. Αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που είναι σημαντικό για την επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ: ο Μικέλ Αρτέτα και οι παίκτες του έχουν μάθει αρκετά καλά πώς να βγάλουν το μέγιστο δυνατό από αγώνες με ασθενέστερους. Μένει να δούμε αν η Έβερτον ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Άλλωστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ξεκάθαρα αναβιώνει μετά την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τελικά έχασε. Αν και μάχωντας: άνοιξαν το σκορ, στη συνέχεια, έχοντας χάσει δύο φορές, σημείωσαν το 2-2, αλλά στο τέλος δέχτηκαν ξανά γκολ. Παρεμπιπτόντως, δεν χάθηκαν μόνο βαθμοί, αλλά και δύναμη. Άγνωστο αν οι παίκτες κατάφεραν να ανακάμψουν πλήρως;

Προηγούμενοι αγώνες

Εδώ και πολύ καιρό σ’ αυτό το ζευγάρι κερδίζει η γηπεδούχος, οι φιλοξενούμενοι είχαν 1 ισοπαλία (0-0 στο Γκούντισον Παρκ το 2019) σε 6 συναντήσεις. Όμως τον Απρίλιο, η Έβερτον κατάφερε να κερδίσει την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, η Έβερτον μοιάζει περισσότερο με τη Νιούκασλ τώρα από άποψη επιπέδου παρά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπό την έννοια ότι με τα σημερινά «ζαχαρωτά» χρειάζεται να παίξεις για να κερδίσεις εκτός έδρας. Ας πιστέψουμε ότι η Άρσεναλ θα καταφέρει να πετύχει 3 βαθμούς (με απόδοση 2,24).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *