The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Ιανουαρίου 2020

Arsenal-LeedsUnited-06.01b

Κύπελλο Αγγλίας

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 9:56 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Αγγλία πήρε ένα διάλειμμα στο πρόγραμμα της Premier League μετά την περιοδεία του νέου έτους. Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Foggy Albion παίζεται  ο 3ος γύρος του κυπέλλου και η τελευταία μονομαχία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. Στο Λονδίνο θα παίξουν η Άρσεναλ με τη Λιντς. Θα μπορέσουν οι «κανονιέρηδες» να αποκλείσουν τον ηγέτη του Τσάμπιονσιπ από το τουρνουά; Ποιος χρειάζεται πιο πολύ αυτό το τουρνουά; Έχουμε ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 6 Ιανουαρίου 2020.

Η Άρσεναλ ήταν τελικά σε θέση να ευχαριστήσει με καλό ποδόσφαιρο

Οι «κανονιέρηδες» στο πρώτο μισό της σεζόν έχουν ήδη αλλάξει 2 τεχνικούς. Ο Unai Emery όχι μόνο δεν κατάφερε να διορθώσει τα λάθη που έγιναν την άνοιξη και οδήγησαν στην αποτυχία του τερματισμού, όταν η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τελικό στο Europa League και στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπεσε κάτω από την 4η θέση. Το φθινόπωρο όλα έγιναν χειρότερα και τελείωσαν με την αναμενόμενη παραίτηση του Ισπανού τεχνικού. Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ δεν ανταποκρίθηκε επίσης στις προσδοκίες ότι και αυτός θα μπορούσε να γίνει προπονητής. Στα τέλη Δεκεμβρίου αποφάσισαν επιτέλους ποίος θα γίνει καινούριος προπονητής, πιέζοντας τον Μικέλ Αρτέτα να επιστρέψει στον σύλλογο. Παρόλο που ο Ισπανός δεν είχε μια πλήρη εμπειρία, μαζί του άρχισε να εμφανίζεται κάτι σε συνεχή βάση. Το παιχνίδι με την Τσέλσι σχεδόν κερδήθηκε, αλλά εμπόδισε τα λάθος των τελευταίων δέκα λεπτών όταν το 1-0 μετατράπηκε σε 1-2. Αλλά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει δύο φορές μέχρι το διάλειμμα, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στη σίγουρη νίκη.

Η Λιντς έχει καλή σεζόν, αλλά τώρα βρίσκεται σε παρακμή

Οι «λευκοί» έχουν καιρό που έφυγαν από το Τσάμπιονσιπ, όμω με τίποτε και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό το βάλτο. Ωστόσο, για το σημερινό τεχνικό, Marcelo Bielsu, έχουν ιδιαίτερα μεγάλες ελπίδες στην πόλη. Στην πρώτη προσπάθεια ο Αργεντινός «τρελός» δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πράγμα – στα πλέι-οφ η ομάδα έχασε. Αλλά τώρα η Λιντς από την αρχή έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, και μόνο αύξησε το προβάδισμα. Τώρα έχει ένα αρκετά σταθερό χάντικαπ. Παρ’ όλα αυτά, στους τελευταίους αγώνες η ομάδα κέρδισε μόνο μία φορά από 5. Και σύμφωνα με ένα απίστευτο σενάριο, όταν αποφασιστικό γκολ ήταν το αυτογκόλ του Χάρντιγκ στην αντιπαράθεση με την Μπέρμιγχαμ στο 94ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό οι δυνάμεις των ομάδων είναι σαφώς άνισες. Στους τελευταίους 6 αγώνες σημειώθηκαν 5 νίκες των «κανονιέρηδων» και μία ισοπαλία, κι όμως η Άρσεναλ κατάφερε εκεί να περάσει τη Λιντς.

Πρόβλεψη

Πριν από μερικούς μήνες σε αυτό το παιχνίδι η Λιντς θα είχε πιθανότητες. Τώρα όμως οι «κανονιέρηδες» έχουν ανεβάσει ρυθμούς, ενώ οι «λευκοί» βρίσκονται τώρα σε παρακμή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *