The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Эвертон-23.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στην Αγγλία. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 33ου γύρου μεταξύ της Άρσεναλ και της Έβερτον. Νέος Μικέλ Αρτέτα ενάντιο στον έμπειρο Κάρλο Αντσελότι. Ποιος θα είναι σε θέση να κερδίσει σε αυτή τη αναμέτρηση;

Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν στο Europa League

Οι «κανονιέρηδες» αυτή τη σεζόν φαίνονται ακόμη πιο αξιολύπητοι από ό, τι πέρσι. Ναι, υπάρχει το Europa League, όπου κατάφεραν, αν και όχι χωρίς προβλήματα, να φτάσουν στους ημιτελικούς. Η ομάδα έχασε την εντός έδρας νίκη στους προημιτελικούς επί της Σλάβια, αλλά στην Πράγα απλώς κατέστρεψαν τους Τσέχους, σημειώνοντας 3 γκολ μέχρι το 24ο λεπτό, κερδίζοντας στο τέλος με σκορ 4:0. Αλλά μετά από αυτό ήταν η συνάντηση με την Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Και αν κάποιος πρέπει να μετανιώσει για τη χαμένη νίκη, είναι ο Scott Parker και οι «καλοκαιρινοί» του. Ο Eddie Nketia ισοφάρισε στα 90 + 7 λεπτά, και φαίνεται απέκλεισε ολοκληρωτικά τον γειτονικό σύλλογο από τον αγώνα για επιβίωση. Αλλά η νίκη δεν έδωσε τίποτα στην Άρσεναλ. Με 46 βαθμούς μετά από 32 αγώνες, η ένδοξη ομάδα είναι έξω από την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού, στον ισημερινό της κατάταξης. Και ουσιαστικά δεν υπάρχει πιθανότητα να ανέβει ψηλότερα.

Η Έβερτον εδώ και πολύ καιρό δεν καταφέρνει να κερδίσει

Τα «ζαχαρωτά» θεωρήθηκαν υποψήφιοι για τον αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ακόμη και για το Champions League. Αλλά η ομάδα έπεσε απότομα τον τελευταίο καιρό, έχει να κερδίσει από τις αρχές Μαρτίου, ήδη 6 (λαμβάνοντας υπόψη τον αποκλεισμό από το κύπελλο μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι) στη σειρά. Υπάρχει όμως ένας αντικειμενικός λόγος: δεν υπάρχουν μόνο πολλοί τραυματίες, ο Αντσελότι έχει μόνο έως και δώδεκα ενεργούς παίκτες. Σε μια τέτοια κατάσταση ακόμη και η ισοπαλία μοιάζει με καλό αποτέλεσμα. Επιτεύχθηκε από τους «μπλε» στις 16 Απριλίου, όταν έπαιξαν εναντίον της Τότεναμ. Και ο Sigurdsson απάντησε στο «διπλό» του Χάρι Κέιν με τον ίδιο τρόπο. Ο Γκίλφι σημείωσε πρώτα από το πέναλτι, και στο 2ο ημίχρονο έφερε κιόλας την ομάδα του μπροστά μετά από το πέρασμα από τον Coleman. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο σύλλογος του Λίβερπουλ που «απέλυσε» τον Ζοζέ Μουρίνιο: τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι το 2:2 ήταν η τελευταία σταγόνα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έβερτον έχει βελτιώσει τα στατιστικά της τελευταία. Σε 4 τελευταίες συναντήσεις η Άρσεναλ κέρδισε μόνο μία φορά, εντός έδρας. Τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να κερδίσουν 2 φορές, συμπεριλαμβανομένου του Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η Άρσεναλ είναι ένα αρκετά σαφές φαβορί σε αυτό του ζευγάρι. Αλλά ξέρει πώς να εκπλήξει δυσάρεστα, οπότε θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιλογή «και οι δύο θα σκοράρουν» με απόδοση 1,909.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *