The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-АстонВилла-22.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ο ένατος γύρος της Premier League θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Άστον Βίλα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «κανονιέρηδες» συνήλθαν μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα

Η Άρσεναλ έχει σοκάρει τους οπαδούς της με το ξεκίνημά της αυτή τη σεζόν, χάνοντας τρεις συνεχόμενες συναντήσεις. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να συγκεντρωθούν, τώρα η ομάδα έχει να χάσει πέντε συνεχόμενους αγώνες, έχοντας κερδίσει 11 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο παιχνίδι οι παίκτες του Αρτέτα μετά βίας κατάφεραν να γλιτώσουν από την ήττα στη μάχη με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς ισοφάρισαν μόνο στην παράταση 2:2. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι μόλις 12η στη βαθμολογία, αλλά η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι μόλις 4 βαθμούς. Στην Άρσεναλ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο ο αρχηγός Τζάκα, αν και η απώλεια είναι απτή.

Η Άστον Βίλα δεν παίζει ωραία τώρα

Η Άστον Βίλα είναι ένα βαθμό πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο και καταλαμβάνει την 13η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα με απίστευτο τρόπο στον τελευταίο γύρο δεν μπόρεσε να νικήσει τη Γουλβερχάμπτον εντός έδρας, έχοντας προβάδισμα 2:0, αλλά δέχτηκε 3 γκολ στα τελευταία 10 λεπτά, οπότε καταγράφηκε το 2:3. Η αναφερόμενη ήττα ήταν η δεύτερη σερί για τον σύλλογο, άρα οι παίκτες δεν βρίσκονται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, η Άστον Βίλα κέρδιζε σταθερά, ενώ πριν από αυτό οι «κανονιέρηδες» είχαν κερδίσει επτά σερί παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η ανάλυση των αποδόσεων του στοιχήματος δείχνει ότι η Άρσεναλ έχει το πλεονέκτημα σε αυτή τη συνάντηση. Όλα είναι λογικά, οι Λονδρέζοι παίζουν εντός έδρας και δεν χάνουν εδώ και καιρό, ενώ οι τύποι από το Μπέρμιγχαμ έχουν μια σειρά αποτυχιών. Αν και περιμένουμε μια δύσκολη μάχη, τολμάμε να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκης της Άρσεναλ με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *