The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άουγκσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аугсбург-Бавария-17.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα WWK

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά πολλές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις. Συμπεριλαμβανομένης της Bundesliga 1, όπου σε 1 ημέρα θα παιχτεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ολόκληρης της περιοδείας. Η Άουγκσμπουργκ θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η εθνική πρωταθλήτρια θα καταφέρει να πετύχει; Οι συντάκτες της ιστοσελίδας ετοιμάζουν αποκλειστικό προγνωστικό για τον αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου 2022.

Η Άουγκσμπουργκ είναι απίθανο να στοχεύσει σε κάτι σημαντικό

Οι «Fuggers» πέτυχαν 38 βαθμούς την περασμένη σεζόν και τερμάτισαν στην 14η θέση – ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, που γενικά συμβαδίζει με τα αποτελέσματα που είχε δείξει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αλλάξει τον προπονητή, ποντάροντας στον ελάχιστα γνωστό Enrico Masan. Γενικά, η ομάδα σίγουρα δεν μπορεί να βάλει το αρχικό τμήμα στο ενεργητικό της. Ναι, κέρδισαν το κύπελλο, και νίκησαν εντυπωσιακά τη Λεβερκούζεν σε κρίση, αλλά έχασαν τα άλλα 4 ματς της Bundesliga. Την περασμένη Παρασκευή κάαφεραν αρκετά απροσδόκητα να νικήσουν τη Βέρντερ Βρέμης, το μοναδικό γκολ πέτυχε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου ο Ντεμίροβιτς.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να χαλάσει την έναρξη της σεζόν

Το «αστέρι του Νότου» την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ναι, ο Nagelsmann ξεκίνησε την καριέρα του στο Μόναχο ανεπιτυχώς, διαφορετικά δεν μπορείς να εκτιμήσεις το 0:5 στο κύπελλο στη Mönchengladbach και τον υποβιβασμό ήδη στα προημιτελικά του Champions League από τη Βιγιαρεάλ. Ωστόσο τότε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κέρδισαν το ασημένιο. Φαίνεται πως η ανανεωμένη ομάδα μπόρεσε να κάνει σπουδαίο ξεκίνημα τη νέα σεζόν. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ με τη νίκη 5:3 επί της ΡΜ Λειψίας και ξεκίνησε καλά στο Champions League. Και στην Bundesliga σημειώθηκαν 3 νίκες σερί με συνολικό σκορ 15-1. Και ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα. Πρώτα σημείωσαν 1:1 εντός έδρας με την Γλάντμπαχ, αλλά αυτό αποδόθηκε σε ένα ακόμη κουράγιο του Σόμμερ, ο οποίος σημείωσε 19 αποκρούσεις. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα επαναλήφθηκε με την Ουνιόν Βερολίνου. Και, τελικά, στις 10 Σεπτεμβρίου έχασαν 2 βαθμούς και με τη Στουτγάρδη, τρώγοντας γκολ από πέναλτι στο 92ο λεπτό. Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 12 ετών, ακόμη και ο Salihamidzic το αποκάλεσε δημοσίως «όχι το καλύτερο αποτέλεσμα».

Προηγούμενοι αγώνες

Σε 8 τελευταίους αγώνες η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να σημειώσει δύο φορές ισοπαλίες και μάλιστα κέρδισε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Πρόβλεψη

Η Άουγκσμπουργκ είναι άτυχη, η Μπάγερν Μονάχου έχει τεράστιο κίνητρο. Πρέπει λοιπόν να ποντάρετε στο γεγονός ότι η πρωταθλήτρια θα μπορέσει να κερδίσει εκτός έδρας με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *