The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άντερλεχτ εναντίον Αμβέρσα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Андерлехт

Πρωτάθλημα Βελγίου – Γύρος του πρωταθλήματος – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 9:30 μ.μ.

Lotto Park

Στο Βέλγιο είναι δύσκολο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και παρατεταμένη κλήρωση. Τώρα παίζεται δεύτερος γύρος με τους τέσσερις πρώτους. Βέβαια η Ουνιόν και η Μπριζ παλεύουν για το «χρυσό». Και η Άντερλεχτ και η Αντβέρπ διεκδικούν το δικαίωμα να πάνε απευθείας στο Conference League. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η μονομαχία μεταξύ των συλλόγων και είναι σημαντικό να κερδίσουν σε αυτήν. Ποιος θα μπορέσει να πετύχει; Οι αναλυτές της ιστοσελίδας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Μαΐου 2022.

Η Άντερλεχτ δεν μπόρεσε ποτέ να ανεβάσει ρυθμούς αρκετά

Οι «πορφυρόλευκοι» θεωρούνται ένας από τα μεγαθήρια του βελγικού ποδοσφαίρου. Έχουν 34 τίτλους πρωταθλήματος… Μόνο που ο τελευταίος χρονολογείται από το 2017. Πρόσφατα, δεν ήταν όλα επιτυχημένα και, για παράδειγμα, η τελευταία κλήρωση έφερε την 3η θέση. Πλέον είναι προφανές ότι ο Vincent Kompany δεν κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς με τους παίκτες του. Όχι μόνο η πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Μπριζ, αλλά και η συγκλονιστική Ουνιόν ξέφυγαν πολύ. Άρα το μόνο που μένει είναι να παλέψουν για να κερδίσουν τουλάχιστον την Αμβέρσα στη διαμάχη για το «χάλκινο». Με ελάχιστες πιθανότητες – ο μεγιστάνας είναι ειλικρινά κακός σε αναμέτρηση μόνο με τους ισχυρότερους, δεν σημειώνει νίκες για 4 αγώνες στη σειρά.

Η Αμβέρσα πρόσφατα απέκτησε καλή φήμη

Η ομάδα σχετικά πρόσφατα βρισκόταν στη 2η κατηγορία της χώρας. Μόλις το 2017, μετά από 13 χρόνια απουσίας, επέστρεψε στη Jupiler League. Λίγα χρόνια αργότερα, κατάφερε να κερδίσει το εθνικό κύπελλο. Και στην τελευταία κλήρωση, για παράδειγμα, μόνο η Μπριζ τερμάτισε ψηλότερα. Αν στον επιπλέον γύρο τους έκανε στην άκρη η Γκενκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ το φθινόπωρο οι Βέλγοι ήταν μόνο τελευταίοι στον όμιλο με Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και Άιντραχτ. Από την άλλη, στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Μπράιαν Πρίσκε κατάφεραν να μείνουν στα ίδια περίπου επίπεδα με πριν. Πρέπει όμως να προσπεράσουν την Άντερλεχτ σε αυτή τη διαμάχη για το «χάλκινο», είναι προφανές ότι το ζευγάρι των αρχηγών της τετράδας είναι πολύ πιο δυνατό. Την Κυριακή οι σύλλογοι έπαιξαν στο γήπεδο της Αμβέρσας, όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν συντριπτικά με σκορ 4:0.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από τις συναντήσεις στο “championship pool”, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου αυτής της Jupiler-League, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας – η Αντβέρπ κέρδισε 2-0, αλλά στη συνέχεια έχασε 1-2 στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ.

Πρόβλεψη

Ίσως η Αντβέρπ να μην μπορέσει να επαναλάβει το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, αλλά η Άντερλεχτ βρίσκεται ξεκάθαρα σε κρίση. Στοίχημα που μπορεί να περάσει είναι σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *