The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-Бавария-05.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Deutsche Bank Park

Επιτέλους έφτασε η έναρξη της σεζόν στην Bundesliga, που θα ανοίξει στις 5 Αυγούστου με αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των δυνατών ομάδων ετοίμασαν οι αναλυτές του πόρου μας.

Οι «αετοί» θα προσπαθήσουν να προοδευόσουν

Η Άιντραχτ είχε σπουδαία την περασμένη σεζόν, η ομάδα τερμάτισε μόλις 11η στο πρωτάθλημα, στοιχηματίζοντας συνειδητά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο τέλος, τα κατάφεραν, οι «αετοί» κέρδισαν το Europa League, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα όχι μόνο να πάρουν το τρόπαιο, αλλά και να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Η ομάδα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με προθέρμανση στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου με σιγουριά κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Μαγδεμβούργο με σκορ 4:0. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έχει μια γεμάτη σεζόν, γιατί είναι δύσκολο να διχάζεται μεταξύ Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ελέγξει το επίπεδο προετοιμασίας της ήδη από τον πρώτο γύρο.

Οι Βαυαροί έχουν συνήθως υψηλούς στόχους

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε για άλλη μια φορά το τίτλο στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, κάνοντας αυτό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εκτός από τη «σαλατιέρα», δεν κέρδισε τίποτα άλλο, αποκλείστηκαν από νωρίς στο Κύπελλο Γερμανίας, δεν στάθηκαν τυχεροί ούτε στο Champions League. Οι παίκτες του Nagelsmann έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν, επικρατώντας της ΡΜ Λειψίας στο γερμανικό Super Cup – 5:3. Ο σύλλογος πούλησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκτός σεζόν, αν και ο Μανέ θα έπρεπε να είναι ένας άξιος αντικαταστάτης.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Άιντραχτ ήταν ένας άβολος αντίπαλος για την Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες σεζόν. Πάρτε ακόμη και την περασμένη σεζόν, στην οποία οι σύλλογοι αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες, η Άιντραχτ κέρδισε 2:1 και οι Βαυαροί πήραν εκδίκηση – 1:0.

Πρόβλεψη

Πανέμορφη η αφίσα για το ξεκίνημα της σεζόν, συναντιούνται ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ και η κυρίαρχη πρωταθλήτρια της χώρας. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τα εισαγωγικά για να καταλάβεις ποιο είναι το φαβορί. Περιμένουμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στιγμών. Ας ρισκάρουμε εδώ για να στοιχηματίσουμε στο over 3,5 με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *