The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-EintrachtFrankfurt-Chelsea-02.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κομέρτσμπανκ Αρένα, Φρανκφούρτη

Την Πέμπτη βράδυ, 2 Μαΐου, στη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί ένας από τους ημιτελικούς αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες από τη Άιντραχτ Φραγκφούρτης και Τσέλσι Λονδίνο. Στην αρχή της σεζόν ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι αυτές οι ομάδες θα μπορούσαν να συναντηθούν τόσο μακριά, αλλά τώρα αυτό είναι ήδη πραγματικότητα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ εναντίον Τσέλσι.

Σημαντική ύφεση πριν από τους ημιτελικούς

Αυτή τη στιγμή η Άιντραχτ δεν φαίνεται πολύ σίγουρη, αφού από τις αρχές Απριλίου η ομάδα έχει πέσει αισθητά. Όλα ξεκίνησαν με την εκτός έδρας ήττα από την Μπενφίκα (4:2), η οποία προκλήθηκε από την πρόωρη απομάκρυνση. Ωστόσο, στο δεύτερο αγώνα η ενδεκάδα του Adi Hütter κατάφερε να κερδίσει (2:0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ήττα από την Μπενφίκα ήταν η πρώτη για τη γερμανική ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν, για να φτάσει στα πλέι-οφ η ομάδα πέρασε τη Σαχτάρ, Ίντερ και Μπενφίκα. Τώρα οι «αετοί» έχουν δύο ισοπαλίες στη σειρά, αλλά σε εκείνους τους αγώνες υπήρχε η αίσθηση ότι η ομάδα σώζει δύναμη.

Η σταθερότητα εξακολουθεί να λείπει

Την ίδια στιγμή η Τσέλσι έχει μάλλον αδύναμη τρέχουσα σεζόν, αν και η ομάδα έφτασε στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ και αγωνίζεται για την 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Απλώς οι «συνταξιούχοι» έχουν πολύ ασταθής εμφάνιση και πολύ συχνά απογοητεύουν με το παιχνίδι τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αγώνες εκτός έδρας: στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ οι Λονδρέζοι με δυσκολία νίκησαν την Μάλμε (1:2) και τη Σλάβια (0:1) εκτός έδρας. Τώρα η ενδεκάδα του Σαρί έχει επίσης δύο ισοπαλίες στη σειρά – 2:2 με την Μπέρνλεϊ και 1:1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ πραγματικά εξέπληξε με το παιχνίδι της στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Τσέλσι προς το παρόν όχι. Σε κάθε περίπτωση, οι «αετοί» εντός έδρας παίζουν πολύ ωραία, ενώ οι «συνταξιούχοι» εκτός έδρας συνεχώς παίζουν έτσι κι έτσι. Και γενικώς οι φιλοξενούμενοι φαίνονται ασταθείς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει νόημα να ποντάρετε σ’ αυτούς στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άιντραχτ Φραγκφούρτης ή ισοπαλία με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *