The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Ajax-Juventus-10.04

ΟΥΕΦΑ  Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Άμστερνταμ Αρίνα, Άμστερνταμ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Άμστερνταμ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν η τοπική Άγιαξ και η Γιουβέντους από το Τορίνο. Φαίνεται ότι οι Τορίνιοι θα πρέπει να προχωρήσουν παραπέρα, αλλά και οι παίκτες του Άμστερνταμ μπορούν να εκπλήξουν ξανά. Επομένως, για τώρα, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ – Γιουβέντους.

Εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η Άγιαξ φαίνεται απλά καταπληκτικά και δεν θεωρείται πια απλή μεσαία ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν η ενδεκάδα του Έρικ τεν Χαχ δήλωσε δυνατά τη παρουσία της, έχοντας περάσει στον πρώτο γύρο του πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, στην έδρα τους οι Ολλανδοί έχασαν με σκορ 1:2, αλλά κέρδισαν εκτός έδρας με πιο συντριπτικό σκορ 1:4. Και γενικώς τώρα οι «γιοι των θεών» πήραν φόρα και κερδίζουν σχεδόν πάντα και παντού. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα σκοράρει πολλά και σε όλους!

Αδύναμο παιχνίδι εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους δείχνει απλώς την τάξη της σε μία ακόμη σεζόν. Αυτή η τάξη έχει γίνει πιο ψηλή με την άφιξη στη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ η «Γηραιά Κυρία» πέρασε  χάρη στον Πορτογάλο, γιατί αυτός σκόραρε και τα τρία γκολ στο δεύτερο παιχνίδι (3:0), μετά το χαμένο πρώτο (2:0). Ωστόσο, στον επερχόμενο αγώνα ο Ρονάλντο δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός έδρας οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παίζουν πολύ πιο αδύναμοι, και χάνουν πολύ.

Πρόβλεψη

Αναμφισβήτητα, η Γιουβέντους θεωρείται το φαβορί της μονομαχίας, αλλά ακριβώς τώρα η Άγιαξ δεν φαίνεται χειρότερα. Οι Τορίνιοι εκτός έδρας κάνουν πολλά λάθη, ο Ρονάλντο δεν θα είναι στο παιχνίδι, ενώ οι Ολλανδοί πήραν φόρα. Πιθανότατα, μπροστά στους οπαδούς τους οι «γιοι των θεών» δεν θα καθίσουν στην άμυνα, που σημαίνει ότι θα σκοράρουν το γκολ τους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Άγιαξ θα σκοράρει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *