The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 28: Mohamed Salah of Liverpool shakes hands with Jordan Henderson of Liverpool after the Premier League match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Tottenham Hotspur Stadium on January 28, 2021 in London, England. Sporting stadiums around the UK remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Nick Potts - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Η Κυριακή θα είναι μια πολύ φωτεινή και πλούσια ποδοσφαιρική μέρα. Πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες θα παιχτούν στο πλαίσιο της Αγγλικής Premier League. Στο τέλος, οι διοργανωτές άφησαν εκεί, ίσως, την κεντρική αναμέτρηση της ημέρας. Στο Λονδίνο θα παίξουν οι τοπικοί γίγαντες Τότεναμ και Λίβερπουλ. Conte vs Klopp – ποιος θα μπορέσει να κερδίσει εδώ; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, η πρόσβαση στον αγώνα στις 6 Νοεμβρίου 2022 είναι ανοιχτή.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Τότεναμ στον αγώνα για την επίτευξη αποτελέσματος.

Οι «Σπερς» την περασμένη σεζόν μπόρεσαν να κερδίσουν την 4η θέση. Αυτό είναι σίγουρα ένα επίτευγμα του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα ήδη κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, σε μια δύσκολη κατάσταση, και μπόρεσε να ολοκληρώσει ένα δύσκολο έργο, αν και όχι χωρίς αστοχίες απέναντι σε ανταγωνιστές όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, Άρσεναλ. Έχοντας ενισχύσει την ομάδα με μια απροσδόκητα γενναιόδωρη μεταγραφική καμπάνια, οι «σπερς» ξεκίνησαν υπέροχα τη νέα σεζόν (στην Πρέμιερ Λιγκ) στο Champions League, όπως συμβαίνει συχνά με τον Ιταλό, υπήρχαν αρκετά προβλήματα και αστοχίες: 5 νίκες με μερικές ισοπαλίες. Ο Οκτώβριος όμως ξεκίνησε με την ήττα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου από την Άρσεναλ. Και προς το τέλος του μήνα μάζεψαν ισοπαλίες πάλι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ, πιθανούς ανταγωνιστές. Και στην Μπόρνμουθ επέτρεψαν να σκοράρει δύο φορές στην αρχή, αλλά στο τέλος έφεραν το 3:2.

Η Λίβερπουλ θυμίζει την χάλια προπέρσινη σεζόν

Οι «κόκκινοι» μετά την ύφεση μπόρεσαν να επιστρέψουν στα συνηθισμένα επίπεδα. Κέρδισαν και τα δύο κύπελλα στην εγχώρια αρένα τη σεζόν 2021/2022, μέχρι το τέλος κυνηγούσαν τη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ και έφτασαν στον τελικό του Champions League. Και ο νέος κύκλος ξεκίνησε με μια νέα νίκη επί των «πολιτών», ήδη στο Super Cup της χώρας. Στη διεθνή αρένα οι Παίκτες του Κλοπ τα κατάφεραν νωρίτερα, περνώντας στα πλέι οφ του Champions League. Όμως τα πράγματα είναι τόσο άσχημα στην Πρέμιερ Λιγκ που ο Γιούργκεν εξέφρασε δημόσια αμφιβολίες ακόμη και για το τερματισμό στην πρώτη 4άδα. Μετά από ήττες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Λιντς, οι Μερσεϊσάιντερς έχουν τώρα ένα περίεργο αλλά δυσάρεστο στατιστικό για αυτούς: από 4 νίκες, ισοπαλίες και ήττες και μόλις την 9η θέση στον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τότεναμ έχει κερδίσει μόνο μία φορά σε αγώνα πλήρους απασχόλησης την τελευταία δεκαετία – και αυτή ήταν ήδη το 2017. Είναι αλήθεια ότι την περασμένη σεζόν και οι δύο αγώνες έληξαν σε αυτό το ζευγάρι αποτελεσματικών ισοπαλιών.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις δείχνουν εμπιστοσύνη στη Λίβερπουλ. Αλλά η Τότεναμ δεν φαίνεται πιο αδύναμη από τους σημερινούς «Reds», οπότε σας συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *