The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-ВестХэм-23.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τότεναμ Hotspur Stadium

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου λαμβάνουν πλήρη αποζημίωση για καραντίνα και μπορούν να παρακολουθούν αγώνες κάθε μέρα. Δεν θα βαριούνται και στις 23 Ιουνίου, παρόλο που είναι Τρίτη, θα δούμε αγώνες της Premier League, Πριμέρα Ντιβισιόν και Σέριε A Ιταλίας. Προσφέρουμε την ανάλυση και προγνωστικά μας για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ, το ντέρμπι του Λονδίνου είναι πάντα ενδιαφέρον.

Τα Σπερς ξεκίνησαν αρκετά καλά

Η Τότεναμ έχει ήδη ξεγραφτεί από πολλούς αυτή τη σεζόν. Η ομάδα είναι ασταθής στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα ενίσχυση. Τα Σπερς είναι ακόμη στην όγδοη θέση στην κατάταξη, υποθέτοντας ότι η πέμπτη θέση θα εξασφαλίζει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός θα είναι ο κύριος στόχος της ομάδας, μέχρι το οποίο θέλει ακόμα 4 βαθμούς. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έπαιξαν την πρώτη τους μονομαχία μετά από καραντίνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα Σπερς άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε μέχρι το 81ο λεπτό, έως ότου οι Κόκκινοι Διάβολοι ισοφάρισαν από πέναλτι. Ως αποτέλεσμα ισοπαλία 1:1, εντελώς λογικό. Η Τότεναμ φαινόταν καλύτερα από ό, τι αναμενόταν, με πίστωση στον Χούγκο Λλόρις, ο οποίος έσωσε πολλές φορές την ομάδα.

Η Γουέστ Χαμ πρέπει να σωθεί

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί ένας σύλλογος με τόσο καλή σύνθεση αγωνίζεται για επιβίωση. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη 17η θέση στην κατάταξη, μπροστά από την Μπόρνμουθ από τη ζώνη υποβιβασμού μόνο με πρόσθετους δείκτες. Τα σφυριά δεν βγήκαν ωραία από την καραντίνα, χάνοντας 0:2 από την Γουλβερχάμπτον. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν τα τελευταία 20 λεπτά, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη φυσικής ετοιμότητας. Δεν υπάρχει νόημα για τοη Γουέστ Χαμ να καθορίζει άλλο στόχο εκτός από την επιβίωση. Η ομάδα έχει δυνατότητες, πρέπει να παραμείνει στην ελίτ.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Τότεναμ ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και ηγήθηκε 3:0 στο 49ο λεπτό. Στη συνέχεια, τα σπερς επιβραδύνθηκαν, από αυτό επωφελήθηκε η Γουέστ Χαμ, τα σφυριά κατάφεραν να σκοράρουν μόνο δύο γκολ, ως αποτέλεσμα 3:2 υπέρ της ενδεκάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Πρόβλεψη

Ντέρμπι παραμένει βασικό, ακόμη και χωρίς τους θεατές. Είναι καλό για τον αγώνα που οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται πολύ του βαθμούς. Η Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι φαινόταν καλύτερα από τη Γουέστ Χαμ, αλλά τα σφυριά μπορούν πάντα να εκπλήξουν. Μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη, στην οποία σας συνιστούμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *